Friday, December 8, 2023
HemTennis"Inte säker på om hon..." - Dominic Thiem avslöjar flickväns syn på...

“Inte säker på om hon…” – Dominic Thiem avslöjar flickväns syn på sin “sexiga rumpa”-tag

Från en uppsjö av förödande skador och oro för förtidspensionering till att få en framgångsrik comeback, verkar den österrikiske stjärnspelaren Dominic Thiem ha lämnat spökena från sitt förflutna bakom sig. Det är vad han åtminstone skulle ha velat tro så. I en exklusiv intervju på EssentiallySports FanCastkonfronterades ett av ATP-tourens mest igenkännliga namn med en lustiga throwback angående … ja, hans baksida.

Dominic Thiem är kvar på den populära sidan av tenniscommunityt trots sin långa frånvaro från touren och gradvisa comeback till touren den här säsongen. Älskad för sin artighet och tysta uppträdande, Thiems blyghet visade sig fullt ut när en intressant fråga kom i hans väg. Intervjun väckte frågan om vad Lilian Paul-Roncalli, hans flickvän, tyckte om en viss suggestiv tråd i sociala medier om honom.

Dominic Thiem blir röd i ansiktet över en NSFW Reddit-trådsfråga

Spekulationer inom sport, särskilt när oro för återkommande skador skymtar i bakgrunden, tenderar ofta att vara träffar och missar. Med tennisens snabbt föränderliga dynamik, där en spelares fall är en annans uppgång, är framgångsrika comebacks svåra att få tag på. Men om det finns någon som kan klara av det, så är det Dominic Thiem – mannen som på ett minnesvärt sätt bröt sig in i herrarnas seniorkrets som den första stora störaren av de tre storas dominans.

Siffrorna och mönstren ser också uppmuntrande ut. Nära nederlag mot Stefanos Tsitsipas i Wimbledon och Holger Rune vid det nyligen avslutade Paris Masters visar på hans återhämta form och självförtroende. För att gå rakt på siffrorna också, registrerade Thiems säsong 2023 en solid tillväxt i hans servicespel som vann rekord: från 77,7 % 2022 till 82,2 %. Siffrorna håller för närvarande bara undan för hans karriärgenomsnitt på 82,7%.

Med den trotsigt uppåtgående prestandakurvan som ser konsekvent ut, lovar framtiden gott för 2020 års US Open-mästare. När allt kommer omkring kan de 17 ATP-titlarna i hans namn inte räknas som omtvistade, eller hur?

RELATED ARTICLES

Mest populär