Thursday, November 30, 2023
HemBasketball"Inte mitt jobb att oroa sig för människors känslor": månader efter att...

“Inte mitt jobb att oroa sig för människors känslor”: månader efter att ha kallat Kevin Durant för en “bussryttare”, fördubblar Charles Barkley sin kritik

NBA-legenden Charles Barkley och Brooklyn Nets-stjärnan Kevin Durant hade ett fram och tillbaka på Twitter för ett tag sedan. Saker och ting eskalerade när Barkley kallade Kevin Durant för en “bussförare” istället för en “busschaufför”, angående hans två NBA-mästerskap. Och nu har Barkley backat upp sina ord under en intervju med Taylor Rooks.

För ett par månader sedan höll inte Charles Barkley tillbaka medan han var med i programmet “Inside The NBA”. Ytterligare ge sina två cent på Kevin Durant. När han pratade med Taylor Rooks på Bleacher Reports YouTube-kanal, gav Barkley en tydlig förklaring.

Charles Barkley skrädde inte åt orden

Tydligen hade Kevin Durant en fråga till “Sir Charles” som han fick ställa via värden Rooks. Hon berättade för Barkley att Durant hade en fråga till honom och fortsatte sedan med att fråga honom: “Är pengar ditt enda motiv i livet?”

Till det sa han: “Jag gillar faktiskt Kevin. Jag tycker att han är en fantastisk spelare, jag tycker att han faktiskt är en bra kille. Jag tror att han är osäker ibland. För jag tror att du måste inse ibland kritik, som jag sa tidigare, ibland är kritik rättvis.”

“Han blev arg på mig för, och det stör mig inte eftersom min poäng var, du vet att det är en riktigt stor skillnad mellan att vara busschaufför än bussförare,” tillade Barkley. Han fortsatte sedan med att peka ut några saker som en gruppledare måste vara uppmärksam på.

Lagets ledare måste hantera stressen av att inte vinna matcher, stressen med att hålla ihop omklädningsrummet osv. En kvalitet som Barkley kände som Kevin Durant inte besitter.

Kevin Durant kan behöva bevisa sig själv som ledare

Barkley påpekade några saker som han trodde tryckte på Kevin Durants knappar. Durant tappar tydligen coolheten när legender som Barkley säger att han måste vinna ett NBA-mästerskap utan Golden State Warriors. Barkley skrädde inte ner sina ord när han sa: “Jag vet att han blev förolämpad av det. Men det är inte mitt jobb att oroa sig för människors känslor.” Uppenbarligen var Barkley obunden.

Enligt Charles måste Durant vinna ett mästerskap på egen hand för att få samma respekt som andra NBA-storheter. Som hur Kobe Bryant vann ett mästerskap utan hjälp av Shaquille O’Neal. Eller LeBron James som vinner ett mästerskap utan hjälp av Dwyane Wade och Chris Bosh.

Så det kan vara dags för Durant att låta sina handlingar tala snarare än sina ord, eller sina tweets för den delen.

RELATED ARTICLES

Mest populär