Saturday, December 2, 2023
HemBodybuildingInte Lou Ferrigno, Legend Flex Wheeler utsåg denna kroppsbyggare till "Incredible Hulk"...

Inte Lou Ferrigno, Legend Flex Wheeler utsåg denna kroppsbyggare till “Incredible Hulk” 2020: “Jag hatar att säga det här, Jesus Kristus”

Flex Wheeler är en av de mest framstående kroppsbyggarna som någonsin prydt scenen. Till och med en bodybuildinglegend som Arnold Schwarzenegger beskrev honom som en av de största kroppsbyggarna han någonsin sett.

Flex Wheeler blev fascinerad av sin elegans

I mars 2020 dök Flex Wheeler upp i det 446:e avsnittet av en podcast av Valuetainment. I det här avsnittet öppnade 4x Arnold Classic-vinnaren inte bara om sitt liv efter operationen utan diskuterade också olika andra ämnen. Flex Wheeler har varit en fantastisk kroppsbyggare. Naturligtvis är folk nyfikna på hans träningsstil och vem han ser upp till.

Efter på den raden, under ett av avsnitten i podcasten, fick Flex frågan om det var någon vars stil han uppmärksammade. Flex började med att säga att det inte bara fanns en kroppsbyggare, i synnerhet, han såg upp till. Han tillade att eftersom han kom från en kampsportsbakgrund var det lätt för honom att ta upp de färdigheter som passade honom från olika kroppsbyggare. Det var dock särskilt en vars elegans fångade hans uppmärksamhet.

DYK DYPARE

Elegant är inget du kommer att föreställa dig en kroppsbyggare som. Flex hade dock blygt förklarat sin poäng och sagt: “Jag hatar att säga den här Jesus Kristus-mannen. Shawn Ray. Ja, Shawn Ray på grund av det eleganta sättet han poserade på, för vi ser lite ut som buddhister på scenen ungefär som “Incredible Hulk”, bara massiv. Och han var väldigt elegant på scenen och jag gillade det eftersom jag kommer från en kampsportsbakgrund.”

Vem är Shawn Ray?

Född i USA, Shawn Ray är en författare och en pensionerad professionell kroppsbyggare. Han skrev boken “The Shawn Ray Way”. Genom sin bok gav han insikter om hur man blir en kroppsbyggare.

Även om han aldrig vann titeln, var Shawn Ray bland de fem bästa i Mr. Olympia-tävlingen tolv år i rad. Hans tävlingskarriär har sträckt sig över tre decennier. Ray har också varit med i sex dokumentärer. Han har också varit på omslaget till Flexible Magazine mer än någon annan kroppsbyggare.

Se berättelse: Arnold Schwarzenegger vs Andre The Giant: Who Is Stronger?

Shawn Ray drog sig tillbaka från den professionella tävlingen 2001. Låt oss därför veta i kommentarsfältet vilken kroppsbyggare som inspirerade dig mest.

RELATED ARTICLES

Mest populär