Tuesday, February 27, 2024
HemOlympicsInte Jonathan Owens, utan Simone Biles "besatt" över detta speciella ögonblick efter...

Inte Jonathan Owens, utan Simone Biles “besatt” över detta speciella ögonblick efter det senaste NFL-spelet

Förutom att vara den gymnastiska GETEN, har Simone Biles gjort en vanlig syn i NFL-matcherna och ropat efter Green Bay Packers. Anledningen kvarstår i närvaron av Jonathon Owens i säkerhetspositionen i lineupen. Men Simone Biles NFL-kärlek sedan deras första år förde henne närmare hennes kärleksintresse när paret träffades i en NFL-match för första gången. Sedan dess har paret gett flera relationsmål, inklusive det sista som sågs i Chiefs kontra Packers SNL-spel.

Amerikas favoritvideo idag

Den kvällen sågs Simone i en speciell innerjacka efter matchen. Det blåsiga Wisconsin kunde inte bryta jackan men väckte hypen angående tillverkarens identitet. Senare tackade Simone Biles speciellt den tillverkaren och boutiqueägaren.

Kristin Juszczyk delar med sig av Simone Biles video till att göra jackor

I SNL-spelet blev Simone Biles gröna pufferjacka centrum för höjdpunkterna. Men senare förlorade den gröna halvinnerjackan inte loppet i att väcka fansens intresse. Anledningen slog ut eftersom det visade upp Jonathon Owens tröja unikt. Senare kom Kristin Juszczyk, den bättre hälften av NFL-stjärnan, Kyle Juszczyk, till allmänheten som designern av denna attraktiva skapelse. Hon delade designprocessen på IG med texten “@simonebiles förde en värmebölja till tundran”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kristin Juszczyk (@kristinjuszczyk)

Strax efter det gick Kyle Juszczyk med Kristin i kommentarsfältet för att berömma hennes skapelse. Men senare bevisade Simones kommentar i inlägget att den mest dekorerade gymnasten fortfarande var ‘besatt’ av jackan.

GETEN försöker med trenderna

Söndagskvällens match såg Simone Biles i sin trendiga avatar. Den 7-faldiga OS-medaljören bar en speciell huvjacka som passade tillfället perfekt. Athleta kom ut som tillverkare av hennes dyrbara tändstickskläder. Det var dock inte den enda gången då Simone delade sitt modeintresse.

Stolt fru Simone Biles får prinsessbehandling av Jonathan Owens för att hon mötte sin rädsla

Simone Biles var med i många av Athletas klädkollektioner efter att den senare delade med sig av sin sponsring. Nyligen tog hon på sig Salutation Bodysuit-kollektionen från Athleta, som visade sig vara en julklappskollektion. Till och med Jonathan Owen släppte sällan chanser där han perfekt kunde matcha sin fru i dressing. Ett sådant tillfälle var deras inbjudan till ett bröllop. På det stoltserade Simone Biles med sitt diamantbeklädda halsband med ‘Owens’ namn i. Owens poserade klädd i en pastellfärgad kostym för att dela sitt band. Efter det senaste modefallet, skulle Simone Biles fans be om mer av liknande slag från henne.

RELATED ARTICLES

Mest populär