Saturday, December 9, 2023
HemNFL"Inte idag": Odell Beckham Jr. undviker kommersiella resor som pesten efter den...

“Inte idag”: Odell Beckham Jr. undviker kommersiella resor som pesten efter den bisarra American Airlines-incidenten

Odell Beckham Jr. avslöjade den sanna kraften i att vara en välbetald professionell idrottare. Sparat av en plats? Inga bekymmer alls, flyg privat istället. Beckham tog till Instagram Stories för att lägga upp två bilder på det privata planet han satt i. Även om det är föga förvånande normalt för en idrottare av hans storlek att ta ett privat jetplan, är betydelsen av dessa bilder inte förlorad i NFL World.

Odell Beckham Jr. har haft en berg-och-dalbana med fri byrå. Den breda mottagaren letar just nu efter ett team att ringa hem. Efter att ha drabbats av ett sönderrivet ACL har den tidigare LA Rams breda mottagaren varit på återhämtning.

DYK DYPARE

Efter att ha vunnit Super Bowl förra säsongen är Beckham sugen på ytterligare en seger. Stjärnmottagaren är den mest eftertraktade aktören på den fria byråmarknaden. Med lag att mötas och beslut som skulle fattas, gav sig OBJ ut på en fri-agent-turné. Tyvärr mötte han några bisarra vägspärrar. Hans turné började med ett besök hos hans tidigare lag, New York Giants. Men OBJ fick inte vara med på flyget och togs bort innan start.

Odell Beckham Jr. möter bisarra omständigheter

Enligt New York Post sa polisen i Miami-Dade County att OBJ dök upp i och utanför medvetandet. Planets besättning försökte väcka mottagaren för att spänna fast säkerhetsbältet. Efter att ha vägrat att lämna, stack OBJ så småningom av plan och gjorde sin utgång. Fördelarna med att vara en välbetald idrottare inkluderar att ha råd med lyxresor. Och det är precis vad OBJ publicerade sin bisarra upplevelse med American Airlines. Mottagaren lade upp två bilder på sin Instagram, en med honom själv med texten “Inte idag 😭😭😭!!!!”. En annan bild av det inre av platsen hade rubriken “Tillbaka till det vanliga”. Det ser ut som att OBJ inte kommer att flyga kommersiellt på väldigt länge.

Bortsett från sina senaste äventyr har OBJ varit i rampljuset ett tag nu. NFL-världen ser med spänning fram emot nyheter om den breda mottagarens val av lag för resten av säsongen. För närvarande uppvaktas OBJ:s uppmärksamhet hårt av Dallas Cowboys och New York Giants. Mottagaren ska också ha haft samtal med Kansas City Chiefs. Cowboys, i synnerhet, har varit mycket högljudda om deras önskan om Beckham i sitt lag. Ägaren Jerry Jones har sjungit mottagarens lov. Bortsett från det vill OBJ:s tidigare lagkamrat Von Miller ha mottagaren med sig i Buffalo. Men Bills-stjärnan är för närvarande borta efter att ha ådragit sig en knäskada mot Lions på Thanksgiving. Vart tror du att OBJ är på väg? Låt oss veta dina tankar.

RELATED ARTICLES

Mest populär