Friday, February 3, 2023
HemTennisInte ett stort fitnessfreak, 39-åriga Serena Williams man avslöjar verkliga skäl bakom...

Inte ett stort fitnessfreak, 39-åriga Serena Williams man avslöjar verkliga skäl bakom att lyfta vikter – “Jag kan prova alla…”

Efter att ha flyttat bort från banan gillar den amerikanska tennisstjärnan Serena Williams att spendera kvalitetstid med sin man och dotter och ägna sig åt en mängd olika aktiviteter. Listan över sådana aktiviteter inkluderar även Williams hobby att baka med sin dotter. Noterbart är att Alexis Ohanian är den som får prova alla kakor som bakats av hans fru och dotter.

Reddits grundare, som inte är ett stort fitnessfreak, avslöjade nyligen att det är den enda anledningen till att han lyfter. Den amerikanska internetentreprenören delade vidare en bedårande bild av en tårta som mottogs av Williams och Olympia.

Serena Williams man Alexis Ohanian delar med sig av en bedårande bild på en tårta

Den amerikanska internetentreprenören är ofta engagerad i sitt hektiska schema med tanke på sina affärsinvesteringar och olika andra projekt. Trots det tar Ohanian tid att träna och lyfta för att hålla sig i form. Det är dock inte den enda anledningen till att Reddits grundare har varit tvungen att lyfta och träna trots sitt hektiska schema.

DYK DYPARE

Maken till Serena Williams delade nyligen en bedårande bild på en tårta samtidigt som han avslöjade orsaken bakom hans träningspass. Ohanian lade vidare till en bildtext, “Jag lyfter bara så att jag kan prova alla kakor som min fru och dotter bakar mig 😬😬😬😬”

Jag lyfter bara så att jag kan prova alla kakor som min fru och dotter bakar mig 😬😬😬😬 pic.twitter.com/nHbWLIl7vh

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 13 december 2022

Den amerikanska tennislegenden har, förutom sina fantastiska färdigheter på banan, vidareutvecklat en del bakfärdigheter. Det är dock inte bara Williams som har en förkärlek för att baka. Den 23-faldiga Grand Slam-mästarens dotter Olympias förkärlek för bakning är också välkänd.

Williams blir frustrerad när hon bakar med sin dotter

Den amerikanska tennisikonen var nyligen med i ett avsnitt av The Drew Barrymore Show. I avsnittet pratade Serena Williams om sin hobby att baka med sin 5-åriga dotter. Den 23-faldiga singelmästaren i Grand Slam avslöjade vidare hur det ibland blir frustrerande när man bakar med Olympia.

Hon fortsatte med att berätta att hennes dotter brukar spilla saker överallt under sina baksessioner. Williams avslöjade vidare att hon fortfarande försöker hålla “ett gott ansikte” för att dölja sin frustration. Under avsnittet erkände den sexfaldiga US Open-mästaren också att hon, eftersom hon är allergisk mot gluten, älskar att baka glutenfritt i köket.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär