Friday, December 8, 2023
HemF1"Inte en kille som gillar BS": Lando Norris siktar på att slåss...

“Inte en kille som gillar BS”: Lando Norris siktar på att slåss mot Max Verstappen och Lewis Hamilton när han utfärdar häpnadsväckande Ultimatum till McLaren & Co.

McLarens stigande stjärna, Lando Norris, kastar ljus över framtidsplanerna med hemmalaget. Även om säsongen 2022 inte gick till deras fördel, är Norris övertygad om att han har vad som krävs för att vinna ett mästerskap under den kommande säsongen.

Lando Norris slutade på sjunde plats i mästerskapet i år och tror att han är redo att slåss med de stora kanonerna som Max Verstappen och Lewis Hamilton i fältet. Men när han tillfrågades om sin framtid med laget, hävdade Norris, “Bara tiden kommer att utvisa.”

Norris är visserligen inte nöjd med hur det har blivit för honom själv i år. Icke desto mindre skrev Norris på sitt kontrakt med McLaren innan säsongen 2022 tog slut. Hans nya kontrakt sträcker sig över de kommande två åren, fram till slutet av år 2025.

Lando tror att det finns ett stort utrymme för förbättringar och McLaren kommer att vara villiga att hitta hela vägen till toppen. I en intervju med Sky Sports F1 i slutet av Abu Dhabi Grand Prix delade Norris med sig av sina framtidsplaner.

Han sa: “Jag är inte en kille som gillar BS eller gillar att folk försöker göra mig lycklig, jag gillar att folk bara är ärliga. Tiden får avgöra. Du kan aldrig vara 100 procent säker på var du kommer att vara, men du kan ha en bra chans.”

Norris delar sin önskan att tävla med mästarna i spelet som Red Bull och Mercedes-stjärnorna, och sa: “Om vi ​​vill göra bra ifrån oss och vi vill bli mästare någon gång och vi vill vinna lopp, kan vi inte bli det. nöjda med var vi har varit den här säsongen, men vi kan verkligen vara nöjda med de framsteg vi har gjort.”

Dessutom berättade Norris om hur det är att arbeta på McLaren.

Lando Norris menar att McLaren måste pressa mycket hårdare nästa säsong

McLaren-killen, Norris tror att även om de framsteg laget har gjort den här säsongen har varit ganska relevanta, men inte tillräckligt för att vinna mästerskap. Norris hade tidigare varit högljudd om de strider han hade ställts inför med teambilen. Han hade hävdat att bilen inte passar hans körsätt.

Lando tillade vidare och sa: “Jag menar, där vi var i lopp ett tycker jag att vi har gjort ett bra jobb – vi återhämtade oss bra.”

“Från mekaniken med våra depåstopp, vår strategi, hela teamets arbetsmoral – så många saker fungerar bra, det är bara att vi behöver en lite bättre bil, det är allt”, sa han avslutningsvis.

Lando Norris har visat enorm kaliber och konsekvent tillväxt under hela säsongen 2022. Kommer han att fortsätta uppnå större mål med McLaren under den kommande säsongen?

RELATED ARTICLES

Mest populär