Monday, December 4, 2023
HemF1"Inte bra åskådare" Kyle Busch & bror Kurt lämnar Samantha irriterade i...

“Inte bra åskådare” Kyle Busch & bror Kurt lämnar Samantha irriterade i Vegas

Mitt i väntan på det första Las Vegas Grand Prix någonsin, blev evenemangets överflöd en pratstund. Men för långvariga NASCAR-fans kan den extra spänningen att se deras två favoritmotorsportvärldar kollidera slå glitter och glamour i F1-loppet.

Bland de tävlingsmänniskor som deltog var mästarduon av bröderna Kyle och Kurt Busch. I ett roligt inlägg på sociala medier delade Kyles fru, Samantha Busch, sin tittarupplevelse med veteranförarna i hennes familj.

Rastlös Kyle Busch var inte en tålmodig åskådare vid F1 GP i Vegas

Samantha och Kyle Busch, samt Kurt, var inbjudna av sin egen stad till det inledande Formel 1-loppet. I ett samtal med Susan Wade från Autoweek sa Kyle Busch: “Staden Vegas ringde mig faktiskt och sa: ‘Hej, vill du komma’ och vi ger dig några pass och sånt. Så jag säger: ‘Ja, visst. Jag kommer.'”

Kyle Busch var mer van vid de ovala banorna inom bilracing och såg fram emot spektaklet som presenterades av den slingrande gatubanan och de globala F1-stjärnorna som tävlade på den. Han fortsatte, “Jag tycker om alla former av racing, så att se F1-killarna och vad de gör är alltid riktigt coolt. Förhoppningsvis ger de en fantastisk show.” Men för hans fru Samantha blev det en ansträngande uppgift att se det spännande loppet med två motorsportexperter.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Samantha Busch (@samanthabusch)

Det var ett löpande skämt i racingbanor att förare gör dåliga passagerare. Det visade sig att de var ännu värre publikmedlemmar. Tillsammans med bilder på de tre av dem i visningsgalleriet, postade Samantha den underhållande bildtexten, “F1 i Vegas, dessa två kan jag bekräfta är inte bra åskådare på en tävling, de är för vana vid att sitta bakom ratten för att sitta och titta på (racebil-emoji rutig flagga-emoji skrattande emoji)”

En ivrig Formel 1-anhängare, 2004 års cupmästare Kurt Busch, blev bara ytterligare ett fan och fångade racingikoner som rusar förbi honom i en rasande fart.

Kurt Busch stoltserar med ovärderliga memorabilia från Caesars Palace Grand Prix

Medan Kyle Busch behöll en nyfiken uppskattning för det allmänt uppmärksammade racingevenemanget, uttryckte hans bror Kurt Busch sin ogenerade kärlek till sporten sedan barndomen. Den äldre Busch publicerade till och med berättelser om fans som jublade högt med det dånande ljudet av kommande racerbilar på Vegas glänsande gator.

Förutom det sensationella loppet hade Kurt Busch också ett annat hjärtevärmande syfte. Han var alltid en kär farbror och ville ta en eftertraktad affisch till sin brorson, Brexton Busch, en blivande racerförare i sin egen rätt. Busch hade delat en från sin barndom, som han fick av sin far på 80-talet av Grand Prix. I en rörande gest ville Kurt Busch samla en liknande till Brexton.

Det var en familjeutflykt att minnas för åldrarna och Brexton Busch kommer att ha en signerad affisch för att bevisa det.

Kyle Buschs fru avslöjar svågern Kurt Buschs inre F1 Fanboy-ögonblick i Vegas

RELATED ARTICLES

Mest populär