Saturday, December 9, 2023
HemNFLInte bara hövdingar, 34,99 miljarder dollar jätten Adidas förlitar sig också på...

Inte bara hövdingar, 34,99 miljarder dollar jätten Adidas förlitar sig också på Patrick Mahomes för att rädda dem ur problem

Patrick Mahomes? Han är kvintessensen QB i dagens NFL-scen. 2x NFL MVP skapar inte bara en legendarisk status; han skriver om spelboken och ger till och med Tom Brady chansen att satsa på pengarna på bara fem år på planen. Den här säsongen spelar Mahomes inte bara; han dominerar. Mahomes är den enda QB som erövrar 31 lag innan han träffade 30, och med sju segrar och bara två förluster får han det att se enkelt ut.

Men Mahomes saktar inte ner farten bortom rutnätet heller. Han gör kraftrörelser. Samarbetar med Travis Kelce för att investera i F1:s alpina team i oktober? Det är en pjäs för historieböckerna. Mahomes skapar inte bara vågor; han skriver sitt arv i rent guld.

Kassaflöde och inflytande: Hur Patrick Mahomes blev Adidas Titan

Patrick Mahomes är den hetaste biljetten i stan, ingen tvekan om det. Och den här unga studen håvar inte bara in touchdowns; han staplar ihop de där dollarsedlarna, inte bara från NFL, utan tjänar också på stort med Adidas. Han är praktiskt taget deras guldpojke.

Sportico släppte en bomb på den sociala medieplattformen “X” när de delade Adidas vd Bjørn Guldens syn på Mahomes. Med texten, “@adidas VD Bjørn Gulden tror att företagets amerikanska idrottare kan hjälpa till att stoppa försäljningsminskningar: “Vi måste använda honom bättre”, sa han om @PatrickMahomes. Mahomes ingick ett avtal med sportklädesjätten tidigare i år, vilket gjorde honom till en av de få utvalda med sin alldeles egna linje.

Adidas skördar frukterna och har en Super Bowl-mästare i sin lineup. Och du slår vad om att Mahomes tjänar pengar och ökar sitt nettovärde i processen.

Patrick Mahomes x Adidas: Kraftduon som dominerar NFL-mode och fält

Patrick Mahomes och sportklädeskraftverket? De är praktiskt taget en dynamisk duo. NFL-underbarnet som har varit en del av ligan sedan 2017, har rullat på med Adidas redan från början. Han höll fast vid dem även när han inte var huvudstartaren under sitt rookieår med Chiefs. Adidas förbinder Mahomes med alla nödvändigheter: Tiro 19 träningsbyxor, Crazy BYW x PW kicks, Freak Ultra-klackar, plus en hel garderob med t-shirts, sweatshirts, huvtröjor och jackor.

Oavsett om han slipar i praktiken, rockar det på speldagar eller chillar, repar Mahomes deras utrustning, vilket gör det poppar. I gengäld har han en egen linje som designar produkter som flyger från hyllorna. Utöver den vanliga utrustningen har Mahomes sin egen signaturkollektion – t-shirts, huvtröjor, joggingbyxor, shorts och strumpbyxor, alla stämplade med hans personliga touch. I första hand återspeglar Chiefs färger – vitt, rött och en klick kricka, Mahomes stilspel är lika starkt som hans prestation på planen.

RELATED ARTICLES

Mest populär