Thursday, November 30, 2023
HemTennisInte Andre Agassis tennis utan denna aspekt lockade Barbra Streisand som ledde...

Inte Andre Agassis tennis utan denna aspekt lockade Barbra Streisand som ledde till en virvelvindsromantik på 90-talet

Andre Agassis dejtinghistoria hade varit färgstark innan han träffade sin fru sedan 22 år, den legendariska Steffi Graf. Han hade en virvelvindsromantik och turbulent äktenskap med skådespelerskan Brooke Shields och en romans med Wendi Stewart, men på 90-talet hade han också en kort flicka med en annan högprofilerad kändis sångare. Agassi dejtade den amerikanska ikonen Barbra Streisand, men han kunde inte lätt uppvakta skådespelerskan. I hennes nyligen släppta memoarer avslöjade Streisand några detaljer om sin tid tillsammans, inklusive vad som drog henne till honom.

Streisand och Agassi var inte ett föremål på länge. Men de var tvungna att bli kreativa för att njuta av tiden de hade tillsammans och hålla sig borta från nyfikna ögon. Hon avslöjade också de steg som Agassi tog för att se till att de två kunde få lite avskildhet.

Faktorn av Andre Agassi som lockade Barbra Streisand

Den åttafaldige Grand Slam-mästaren siktade på stora prestationer när han var ung. Han var dock lika aktiv i sitt dejtingliv utanför domstol. Många är medvetna om hans kaotiska romans med Brooke Shields, men inte många känner till när han dejtade Streisand. Skådespelerskan avslöjade sitt minne av historien i sin memoarbok från 2023, “My Name is Barbra”.

Tydligen fick Streisand reda på att en ung tennispistol, Agassi, beundrade henne när hon inte ens visste vem han var. Hon avslöjade att amerikanen ringde henne för att gratulera henne till framgången med hennes film “The Prince of Tides”, där hon spelade tillsammans med Nick Nolte. Deras konversation fortsatte under lång tid, som Barbra sa: “Det slutade med att vi pratade i två timmar.”

Vid det laget visste hon fortfarande inte hur Agassi såg ut, men hon såg honom så småningom när han vann sin första Slam i Wimbledon. Men det var fortfarande inte den faktor som lockade henne till honom. Hon drogs till Agassi för att han var “snygg och hade bra tänder!”

Hon gratulerade honom till vinsten, och det var då ryktena började. När de så småningom började dejta, var de två tvungna att gå långt för att säkerställa att de höll sig borta från medias nyfikna ögon.

“Du måste lämna lite blod…” – Barbra Streisand avslöjar knäppa råd om Andre Agassi, Pierre Trudeau och andra A-Listers omnämnande i sin nya bok

Längder Agassi gick till för privatlivet

Efter att de två stjärnorna började dejta var det heta powerparet allt media kunde prata om. Paparazzi förföljde dem och journalister fortsatte att försöka komma i kontakt med dem. Det fortsatte länge, och Agassi insåg att han måste bli kreativ om han ville ha en lugn stund med Streisand. I hennes memoarer skrev Streisand att Agassi gömde sig i bagageutrymmet på sin bil när han hade middagsplaner med skådespelerskan.

Bortsett från att vara offentliga personer hjälpte deras 28-åriga åldersskillnad inte det faktum att tabloiderna ville få information ur dem. Ingen kunde få ett tydligt svar av de två. Även om de var vänskapliga, splittrades de inte långt efter och fortsatte med andra. Agassi slog sig så småningom ner med Graf, och Streisand skulle också fortsätta att hitta sin partner James Brolin, som hon har varit gift med sedan 1998.

RELATED ARTICLES

Mest populär