Friday, February 3, 2023
HemGolfInspirerad av miljardären Elon Musks "Ultimate Flex Move" spelar veteran PGA Tour-golfare...

Inspirerad av miljardären Elon Musks “Ultimate Flex Move” spelar veteran PGA Tour-golfare sitt livs största mål

Övertagandet av Twitter har väckt reaktioner från alla domäner. Även om det inträffade för månader sedan, har folk mycket att säga, tack vare de ständiga tweets från den nya ägaren, Elon Musk. Den senaste tweeten från Billionaire har fått ett svar från en PGA Tour-veteran, som delade sina egna känslor om sin önskan att köpa en golfbana.

I oktober i år köpte Musk äntligen sociala mediejätten för hela 44 miljarder dollar. Den nya vd:n förde omedelbart in nya förändringar inom företaget. Bland många ändringar var Musks högsta prioritet att förse sina användare med yttrandefrihet.

Den nya policyn har använts till fullo av ingen mindre än affärsmagnaten själv, eftersom han spenderar mest tid på att twittra om känsliga frågor. Låt oss ta en titt på vad Musk twittrade nyligen som fick ett svar från PGA Tour-stjärnan, James Hahn.

James Hahn vill bli som Elon Musk

Hahn är född i Sydkorea men har USA:s idrottsliga nationalitet. Även om han blev proffs redan 2003, lyckades han bara ta fem proffssegrar. Icke desto mindre visar hans senaste kvicka svar på Elon Musks tweet hans positiva attityd.

😂Den här snubben köpte Twitter bara för att han ska kunna säga saker som skulle ha censurerats tidigare. Ultimat flexrörelse. En dag skulle jag vilja köpa en golfbana bara så att jag kunde ta av mig skjortan och lyssna på musik på banan. https://t.co/r8dZC0lVnr

— James Hahn (@JamesHahnPGA) 11 december 2022

Mysk twittrade, “Mina pronomen är Prosecute/Fauci”, med sikte på Dr. Anthony Fauci, chefens medicinska rådgivare till Joe Biden. Även om miljardärens tweet skulle ha raderats i det tidigare ägandet, kommer den att förbli orörd under hans rike. James Hahn noterade hur Musk gör vad han vill utan att tveka.

Läs mer: “Det börjar bli tråkigt …”: Miljardären Elon Musks övertagande på Twitter får pragmatisk reaktion från veteranproffsgolfaren

Hahn svarade, “Den här snubben köpte Twitter bara för att han ska kunna säga saker som skulle ha censurerats tidigare. Ultimate flex move”. Efter utvärderingen av miljardären delade den 42-årige golfaren sin önskan att öppna sin egen golfbana av en mycket unik anledning.

Han tillade, “En dag skulle jag vilja köpa en golfbana bara så att jag kunde ta upp min skjorta och lyssna på musik på banan”. Det är verkligen något som är en sällsynt syn på en golfbana. Kanske skulle det bli en vanlig syn att se om James Hahn blir ägare till de flesta klubbar.

Är golf och musik en bra kombination? Håller du med Hahn? Dela dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär