Saturday, December 9, 2023
HemTennisInspirerad av "Lejonkungen, berättar WTA World No.1 om hennes inspirerande tennissaga -...

Inspirerad av “Lejonkungen, berättar WTA World No.1 om hennes inspirerande tennissaga – “Allt detta kommer att bli mitt…”

Iga Swiatek hoppade över rankningstabellen och tog kronan på världsförsta plats. Hon fick till en början rankingen på grund av den tidigare WTA:an Ash Bartys plötsliga pensionering. Men med de gångna säsongerna bevisade hon hur värd hon är positionen.

Swiatek genomförde en monstruös 37-vinstserie och tog två Grand Slams. Hon ökade på sätt och vis Polens räckvidd och dominans inom sporten. Därför har en kortfilm producerats som en hyllning till hennes legendariska körning i år.

Iga Swiatek återskapar Simba från Lion King

Swiatek delade nyligen ett klipp där hon återskapade en känd scen från 1994 års klassiker “Lejonkungen”. Hon stod över en bro bredvid den polska röstskådespelaren som röstade Mufasa och gjorde en roll som liknade Simba. “Jag har en överraskning till dig efter denna fantastiska säsong. Låt oss fira det på mitt eget speciella sätt – med kul!” Swiatek skrev.

🦁 Jag har en överraskning till dig efter denna fantastiska säsong. Låt oss fira det på mitt eget speciella sätt – med kul! Titta på detta och snälla, svara på denna mycket spännande fråga: när är det dags att regera på gräset? 😅
Njut av videon som jag tyckte om “Lejonkungen” som barn. Gjorde du? pic.twitter.com/lH4bbvGvnh

— Iga Świątek (@iga_swiatek) 30 november 2022

Videon använde filmens dialoger för att förklara hur mycket makt titeln på Word No 1 har och vilket ansvar det medför. Vidare hade det också en rolig twist där 21-åringen drar ett kvickt skämt om hennes Wimbledon-nederlag. “Allt detta kommer att bli mitt?” frågar Swiatek.

Till detta svarar Wiktor Zborowski, bekräftande med huvudet, “Allt detta.”

Swiatek pekar på greenerna, ”Allt som ljuset rör vid? Vänta, hur är det med det lilla mörka området där?”

Zborowski: “Det där tillhör för tillfället inte oss. Det är bara gräs. Det äts av antiloper.”

RELATED ARTICLES

Mest populär