Tuesday, February 27, 2024
HemUfcInsiderläckor detaljer om Sharaputdin Magomedovs nästa kamp och fans i absolut misstro...

Insiderläckor detaljer om Sharaputdin Magomedovs nästa kamp och fans i absolut misstro när UFC:s stora planer för ryssen kommer fram

Sharaputdin Magomedov var en av de mest hajpade fighterna ända tills fansen bevittnade hans seger mot Bruno Silva. På UFC 294 den 21 oktober debuterade Magomedov med en vinst som fansen fortfarande anser vara antingen underväldigande eller kontroversiell. Nu är han inställd på att återvända till buren.

Amerikas favoritvideo idag

Och inte heller på något vanligt sätt kommer ‘Shara-Bullet’ nu att vara huvudeventet i UFC Fight Night. Den här gången kommer det att gå ner i Saudiarabien den 2 mars 2024. Kommer han ändå att ta en stor vinst den här gången? Eller väntar ännu en hårt utkämpad strid?

Vad hände när Sharaputdin Magomedov debuterade?

Matchupen gick i riktningar som kan ha varit oväntade. Varför? Eftersom Sharaputdin Magomedov är från Dagestan, en plats känd för sina brottare. Men ‘Shara-Bullet’ är en fighter som förlitar sig mycket på sitt slag istället och detta var synligt allteftersom rundorna fortsatte.

Hans KO/TKO-frekvens var 91% precis innan hans Silva-kamp. I själva verket hade han vunnit de flesta av sina strider genom att slå ut sina motståndare. Detta fungerade inte med Silva som också hade en ganska rimlig knockout på 87%. Kampen fortsatte under alla tre omgångarna, vilket ledde till en enhällig beslutsvinst.

För den första omgången såg vi några intressanta kombinationer och slag som utbyttes. Oavsett vilket, efter att ha tagit några skott i andra ronden, tog Silva Magomedov ner och kampen fortsatte på mattan. Detsamma kan sägas om den tredje omgången. Sammantaget fanns inte de brottnings- och grapplingfärdigheter som fansen förväntade sig av ‘Shara-Bullet’.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av RED CORNER MMA (@redcorner.mma)

Nu är han på väg att komma tillbaka för mer. Kommer han att vara mer förberedd den här gången? UFC försöker sätta upp slagsmål som är så underhållande som möjligt. Och fans är sällan artiga när de inte underhålls på rätt sätt. Här är några fans reaktioner på nyheterna.

Fansen reagerar på “Shara-Bullets” headliner

Källor säger att Magomedov kommer att vara i centrum för evenemanget i Saudiarabien. Medan vissa fans inte vill att han ska rubrik alls, har andra redan en bra motståndare i åtanke för att han ska sätta honom på prov. Här är några av de bästa reaktionerna från Instagram.

“Ge honom Vettori och hela Saudiarabien kommer att se honom brottas”

“om han är headliner mot vettori så är det (elda emojis)”

Bara veckor efter första UFC-kampen, Sharaputdin Magomedovs krav på topprankade 185:er resultat i ett dystert löfte från rivalen

Medan vissa ställde honom mot Marvin Vettori, dök andra UFC-fighters upp för sig själva.

“Ring mig. Jag väntar fortfarande på dig.” skrev Brunno Ferreira.

“Vad??? lol” sa bantamviktsprospekten Caolan Loughran.

Ännu andra föraktade fortfarande hans beslut att debutvinna.

“#1 skitsnack Bruno silva borde vunnit”

Många kunde inte tro det eller kunde inte vänta.

“Kan inte vänta”

“Rubrik? Är du fr??”

Fansen var uppenbarligen inte redo för detta. Kanske beror det på att fightern bara har kämpat en gång i sin UFC-karriär. Är det för tidigt att se honom slåss i huvudevenemanget? Kanske är det rättvist att ge krigaren en betydande chans till berömmelse efter att ha säkrat sin första vinst. Även om vissa kanske inte håller med, är ‘Shara-Bullet’ fortfarande en spännande fighter.

Så vad är dina tankar om denna prövning?

RELATED ARTICLES

Mest populär