Monday, February 26, 2024
HemBusch Light Clash at the ColiseumInsider beskriver cuplagens massiva monetära förlust när NASCAR står fast på LA...

Insider beskriver cuplagens massiva monetära förlust när NASCAR står fast på LA Coliseum Gimmick

Efter tre månaders uppehåll är NASCAR tillbaka på schemat efter sitt säsongsöppningslopp på kvartsmilbanan i Los Angeles. Organisationen startade bonanzan genom att återvända till Colosseum. Även efter tre säsonger med att ta med säsongens första lopp till arenan är inte allt sagt och gjort. Faktum är att organisationen fortfarande verkar klättra uppför en brant backe eftersom fler och fler feedback från fans avslöjar den populära åsikten om platsen.

För att göra saken värre, förbannades loppet av regngudarna eftersom det dåliga vädret fick organisationen att förbereda det, vilket äventyrade musikshowen och andra storslagna planer som lagts åt sidan för evenemanget. Det är dock den minsta oro som Brett Griffin indikerade. När han talade i den populära DBC-podcasten upptäckte spottern hur NASCARs Clash at the Colosseum-utställning kostar sina team, och i princip slår deras banker.

Lag drar åt bältet när NASCARs LA-utställning visar sig dåligt

Att förmedla saker från fansens perspektiv, att släppa den mångåriga Daytona-traditionen gör inte organisationen någon nytta. För det första ger hårda fans inte sitt godkännande för att ersätta den ikoniska Daytona-banan med en 150-varvsarmatur runt en kvartsmilsbana. Och för det andra, NASCAR:s ansträngningar att få in publiken gör inte heller sin magi.

Medan NASCAR-allierade skyller på det dåliga vädret för att förstöra MGK:s musikfest, skyller racinganalytiker och experter på utställningsformatet för Clash försäsongen. När Brett Griffin, en Kaulig Racing-spotter, talade i den populära podcasten, avslöjade hur NASCARs uppställningsliknande match faktiskt är skadlig, och rakar bort “$50 000 till $100 000” från lag som tvingas inte missa något evenemang i schemat, inklusive säsongen- öppningsutställningslopp.

Efter att ha reflekterat över de låga uppkomstfrekvenserna sa Griffin: “Om LA-marknaden är så här viktig för oss, som NASCAR säger att den är, kör då ett lopp som inte är ett utställningslopp, kör ett riktigt lopp. För lyssna, man, Fontana. Vi sålde ut det stället och sedan gick vi igenom en körning där ingen var där. Och sedan i slutet av Fontanas livstid var folk tillbaka och kom till racerbanan. Jag menar, vi skulle hamna i trafiken. Vi skulle stå i kö vid hissarna och av någon anledning är detta LA-marknadssummel borta, och jag vet inte hur du får tillbaka det.”

Innan han avslutade sitt beslut, släppte spottern sin dom och sa: “Många lag förlorar mycket pengar på att gå ut för att inte ens få en chans att tävla. Jag är inte redo för det. Jag tror att du tycker att du borde veta i förväg, vad som kommer att få dig att göra loppet och i den här situationen gjorde de det inte och de kom ut och förändrade sig helt, men om du är en chartrad medlem måste du gå till det här loppet kan du inte gå. Så du måste i princip ställa upp för att förlora 50 000 till 100 000 för ras. Det är mycket pengar.”

Och inte bara det, spottern avslöjade också hur LA-platsen kanske inte är lika populär i NASCAR-kretsen längre.

Griffin avlossar skott och kallar spade för en spade när han avslöjar LA Coliseums borta glam

NASCARs LA gimmick kan vara på droppen här med en av de lägsta uppslutningarna. Även om vädret hade en enorm inverkan på detta, kan vi bara inte förneka att biljettförsäljningen var direkt nedslående från början. För att göra saken värre, när evenemanget flyttades om till lördag, med en musikfest i mitten av tävlingen från MGK stående inställd, minskade antalet till och med ytterligare.

Och NASCAR stängde läktarna för heatracen som öppnades senare efter motreaktioner, fjärmade fansen ännu mer. Faktum är att bara en tredjedel av arenans kapacitet var fylld. NASCAR gör biljetterna gratis efter ombokning och fans som fortfarande inte dyker upp är en oroande syn.

På grund av vädret flyttades NASCARs “Clash at the Colosseum” upp från söndag till ikväll med fri entré pic.twitter.com/A4zoQYf8iB

— Front Office Sports (@FOS) 4 februari 2024

När de reflekterade över just denna aspekt frågade Casey Boat, medvärd för DBC: “Vad tror du, straffet är, du vet, när fans inser att “Hej, vi kan komma gratis, se loppet på lördag, varför dök de inte upp?”” Griffin bekräftade frågan och sa det uppenbara: ”Okej, det är en bra fråga och vi skröt att LA är vår nummer ett marknad. Och om vi inte kan få en gratisbiljett till folk, Casey, kommer det att bli miljonfrågan för mig.”

LÄS MER: Denny Hamlin hävdar Clash på Colosseum-titeln efter Colossal Mid-Race Bounce Back

Han tillade vidare: “Det är därför jag sa det jag sa för en minut sedan. Du vet, vi såg en del live från år ett till år två gå ner. Jag vet att biljettförsäljningen sjönk i år. Jag har hört att de var nere ännu mer. Uppenbarligen fick vi inte se det på söndagen eftersom vi inte tävlade på rätt dag.” brett Griffin utvecklade ytterligare, “Men jag tror bara att det har gått som en självklarhet här. Jag tror om LA-marknaden är så här viktig för oss, som NASCAR säger att den är, kör då ett lopp som inte är ett utställningslopp, kör ett riktigt lopp.”

Tror du att NASCAR behöver ompröva var sitt säsongsöppningslopp ligger? Var skulle du vilja se loppet nästa år?

Inlägget Insider beskriver cuplagens massiva monetära förlust när NASCAR står fast på LA Coliseum Gimmick dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär