Wednesday, February 28, 2024
HemNASCARInsider avslöjar NASCARs filosofi bakom de senaste "icke-racinganställningar" med överraskande politiska avslöjande

Insider avslöjar NASCARs filosofi bakom de senaste “icke-racinganställningar” med överraskande politiska avslöjande

På senare tid har NASCAR gjort en del saker som inte har fallit väl ut hos fansen. Det viktigaste för tillfället skulle vara deras ovilja att lyssna på förarnas behov av högre hästkrafter. Det är dock inte allt. De senaste anställningarna har sett flera personer som har liten eller ingen historia med sporten eller racing i allmänna väskor i höga positioner och en framstående insider förklarade nyligen varför så är fallet.

Amerikas favoritvideo idag

Det är viktigt för en arrangör av alla tävlingar att ha kopplingar utanför sin respektive sport. I dagens tid är sådana kopplingar en nödvändighet. Men för vissa fans kan NASCAR ha tagit saker lite för långt.

Framstående insider förklarar hur politiker passar in i NASCAR-formen

Watkins Glen, en av de mest ikoniska banorna inom amerikansk motorsport, såg nyligen en ny man ta över som dess president. Nyheten delades på Twitter av den framstående NASCAR-journalisten Bob Pockrass. Dawn Burlew kommer att ta över som ny president men det finns ett problem med anställningen. Burlew har ingen koppling till racing.

“Ny Watkins Glen-president: Dawn Burlew … Burlew tillbringade 40 år på Corning Inc., senast som chef för regeringsfrågor och affärsutveckling”, skrev Pockrass på Twitter.

Ett förvirrat fan ställde frågan till Pockrass om varför icke-racing-personligheter anlitades av banorna och det var då journalisten avslöjade vad NASCARs filosofi låg bakom dessa beslut.

“NASCARs filosofi med nya anställningar, verkar det som, är att ofta hitta ledare från lokalsamhället – personer med starka kopplingar till företagsledare och politiker i området – för att göra spårningsverksamhet, som är beroende av goda relationer med samhällsledare”, twittrade han .

Att ha goda relationer med samhällsledare är avgörande för en sport som NASCAR. Ta Chicago till exempel. Gatuloppet fortsatte trots en ton av motreaktioner och det kommer att pågå i flera år nu. Anledningen till det är att arrangörerna har en god relation med makthavarna.

Men när det gäller fansen är NASCARs filosofi något som de helt enkelt inte kan komma bakom.

Shane van Gisbergen avslöjar den verkliga omfattningen av sin utvecklingsaffär för Trackhouse Racing mitt i förestående NASCAR-ankomst

Fans uttrycker sin bestörtning över den senaste rekryteringen

Genom att kommentera under Bob Pockrass tweet, gjorde fansen sina åsikter tydliga om saken och det är säkert att säga att reaktionen var överväldigande negativ.

“Det är därför NASCAR är i det dåliga skick det är i”, kommenterade en användare.

“Jag ska ansöka till nästa öppning. Om dessa icke-racing clowner kan få det, varför kan inte jag det, sa en annan.

En annan användare uttryckte sitt missnöje med att anställa regeringstjänstemän i racingroller eftersom de bara gjorde saken värre.

“När väl politiker engagerar sig är allt utför från den punkten”, twittrade de.

Ett fan ansåg att NASCAR borde anställa personer som är villiga att investera i en viss racerbana och göra upplevelsen bättre för fansen genom att göra ändringar i några föråldrade installationer.

“De måste anställa folk som kommer att investera i anläggningen. Alla läktare bör tas bort och ersättas med faktiska säten för att hjälpa fansens upplevelse”, skrev de.

Ett annat fan trodde att trots dessa anställningar hade NASCAR fortfarande ingen aning om vad förare ville ha, vilket anspelade på den ständigt närvarande hästkraftsdebatten som har pågått i månader.

“Ändå har de ingen aning om vad racer vill eller gör,” kommenterade de.

Tror du att NASCARs nya filosofi kommer att skada sporten mer än nytta? Låt oss veta dina tankar.

RELATED ARTICLES

Mest populär