Friday, December 1, 2023
HemeSportsInsider avslöjar fan-favorit Call of Duty-karaktären får en spin-off-kampanj på Infinity Ward

Insider avslöjar fan-favorit Call of Duty-karaktären får en spin-off-kampanj på Infinity Ward

Call of Duty-serien har gjort sina spår under nästan två decennier nu. Fansen har bevittnat olika ögonblick medan de fått sina sinnen blåsta. Den förmodligen största anledningen till det är essensen av flera genomtänkta karaktärer i den här sagan. Det är de som har tagit CoD till nästa nivå, samtidigt som de skapat ett evigt band med miljontals spelare.

Och nu verkar det som att en av de mest populära och älskade karaktärerna i Call of Dutys historia kommer att få en specialbehandling av Activision och teamet på Infinity Ward. Studion går igenom en massiv läcka från en välrenommerad scooper och utvecklar för närvarande ett spin-off-kampanjprojekt. för ingen mindre än ‘mannen under masken’ – Ghost!

En “Call of Duty Ghost” spin-off-kampanj är enligt uppgift på gång på Infinity Ward efter Modern Warfare II

Ralphs ventil är en välrenommerad insider som är känd för att dela en nästan exakt information när det kommer till first-person-shooter-serien. Han delade nyligen de senaste nyheterna på sitt Twitter-konto och avslöjade att en spin-off-kampanj för Ghost för närvarande är under utveckling. Dessutom görs den av Infinity Ward, samma studio som arbetade på årets Call of Duty, med den maskerade operatören.

Som rapporterats av Ralph på WhatIfGaming, finns det planer på att en “ursprungskampanj pågår på Infinity Ward, som konkretiserar historien bakom den maskerade gåtan, Simon ‘Ghost’ Riley – som ger lite bas till karaktärernas mer lågmälda, ytligt utseende.”

DYK DYPARE

Intressant nog, innan Modern Warfare II lanserades förra månaden, hade Infinity Wards berättarteam uttryckt intresse för att göra en avläggskampanjtitel. Huvudförfattaren Brian Bloom, som pratade med IGN, hade sagt att att göra ett Call of Duty-spel på Ghost själv kommer att vara “något jag tror att publiken skulle älska, och vi skulle älska att komma in på.”

För att komma tillbaka till Ralphs stora Call of Duty-läcka, nämnde han att spin-off-kampanjen kommer att ge liv till Ghosts verkliga historia. Fans kommer äntligen att få veta vem som är Simon Riley, mannen som vanligtvis ses under en dödlig skallemask.

Kommer denna spin-off att vara det faktiska DLC-premiuminnehållet Modern Warfare II förväntas få 2023? Bara tiden kommer att utvisa svaret på denna brännande fråga. Under tiden kan alla franchiseälskare uppleva Ghosts karismatiska prestation i årets Modern Warfare II-kampanjuppdrag. Titeln är nu tillgänglig över hela världen på PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One och PC.

RELATED ARTICLES

Mest populär