Sunday, December 10, 2023
HemNFL"Insane" obesegrad rad av Patrick Mahomes i november och december gör honom...

“Insane” obesegrad rad av Patrick Mahomes i november och december gör honom ännu mer ödmjuk

Kansas City Chiefs fortsätter en het streak, då de vann sin femte raka match mot Rams på söndagen. Dessutom har Chiefs quarterback Patrick Mahomes varit i fantastisk form den här säsongen, vilket är avgörande för Chiefs framgångar hittills i grundserien.

Efter söndagens vinst skapade Chiefs ett unikt rekord som skulle göra alla Chiefs-fans riktigt stolta. Enligt statistiken har Kansas City-laget ett rekord på 26-0 under matcherna i november och december. Efter matchen pratade Mahomes om detta rekord och visade sin verkligt ödmjuka natur samtidigt som han berömde sitt lag.

Patrick Mahomes berättar om Chiefs rekordstora körning

Under intervjun på fältet frågade en reporter Mahomes om Chiefs otroliga körning i november och december, då de vann 26 matcher i rad. Som svar sa Mahomes: “Det är ett sådant här spel. Det kommer inte alltid att vara bra för offensiv och försvarssteg. Speciallag spelar när de behöver.”

“Det är ett lagspel. Coach Reid predikar att vårt lag blir bättre och bättre ju längre året går, säger Mahomes vidare. Noterbart är att vinsten mot Rams var deras 9:e vinst för säsongen och 5:e raka.

DYK DYPARE

Den här säsongen har Chiefs bara förlorat 2 matcher och har ett av de bästa rekorden i någon av konferenserna. Dessutom ligger de för närvarande i toppen av AFC West-divisionen. I söndags förstörde Chiefs Rams absolut med 26-10 för att sätta sin ena fot i slutspelet. Dessutom anser många att Chiefs är en av favoriterna att vinna det hela.

Mahomes har också en säsong på MVP-nivå

Mahomes har utan tvekan en säsong av MVP-kaliber för tillfället. På 11 matcher hittills har han kastat 3585 yards med 29 touchdown-passningar. Trots att han kastade en hemsk interception i matchen mot Rams, presterade han fortfarande på en hög nivå, då han kastade 320 yards för en touchdown.

Eftersom han har en fantastisk säsong på planen, förväntar han sig även goda nyheter utanför planen. Enligt honom kan han bli pappa för andra gången nästa vecka, eftersom hans fru Brittany väntar en pojke när som helst snart. Noterbart att de redan hade en dotter som heter Sterling, som är 1,5 år gammal.

RELATED ARTICLES

Mest populär