Wednesday, December 6, 2023
HemF1Innan hon krossade glastaket avslöjade Susie Wolff Mercedes F1 Boss Toto Wolff...

Innan hon krossade glastaket avslöjade Susie Wolff Mercedes F1 Boss Toto Wolff som hemligheten till hennes historiska framgång

Formel 1 är höjdpunkten av ensitsiga racing med öppna hjul. Och på sin zenit, med oöverträffad framgång, sitter Toto Wolff. Den österrikiska chefen revolutionerade sporten med Mercedes som vann 8 på varandra följande konstruktörsmästerskap och 7 förarmästerskap under den berömda turbohybrid-eran av F1.

Genom att göra det har han också hjälpt Formel E-världen att blomstra. Medan han satte igång F1-världen i sin roll som vd och teamchef för Mercedes, höll hans fru Susie Wolff på att hitta sina fötter och bröt stereotyper som teamchef i Formel E. Och med hennes ord har hon många den framgången att kreditera hennes man.

Medan hon pratade med Julius Baer om hennes kamp som teamchef, krediterade hon Wolff för sin framgång. Hon sa: “Det fanns mycket att lära, men tack och lov hade jag sett min man i en mycket framgångsrik roll på Mercedes och jag kunde lära mig mycket av honom och jag kände mig redo att anta utmaningen, och det är absolut varit en utmaning som jag har njutit av.”

Susie Wolff har erkänt de pärlor av managementvisdom som Toto Wolff skänkte henne. Med det sagt, österrikaren var aktuell i en podcast nyligen om det han värderar mest med sin managementteknik.

Toto Wolff avslöjar den enda managementtekniken som har hjälpt honom att uppnå allt med Mercedes

Toto Wolff har stått vid rodret för ett av de mest framgångsrikt dominerande lagen i sportens historia. Som sagt, vägen till seger i Formel 1 är aldrig lätt, även när du är den som dominerar. Med ett mål på ryggen ända sedan 2014 har Wolff nu avslöjat ett topptips som han håller närmast sig själv.

Medan han var på Performance People-podden, förklarade han, “Det viktigaste är att vara autentisk i ditt sätt att agera och vara sann mot dig själv. För om du inte är autentisk och försöker låtsas göra saker på ett visst sätt, kommer folk att känna det.”

Med Toto Wolff fortfarande vid rodret för Mercedes, kan Silverpilarna komma tillbaka med en chans att slåss 2023 efter deras elände 2022?

RELATED ARTICLES

Mest populär