Wednesday, February 28, 2024
HemGamingInnan hon gick med i The Last of Us som Abby, "blev...

Innan hon gick med i The Last of Us som Abby, “blev Kaitlyn Dever kär” i franchisen för flera år sedan medan hon spelade spelet med sin pappa

Kaitlyn Dever har fått rollen som Abby i TV-programmet The Last of Us säsong 2. Det är något alla fans redan är medvetna om. Men de kanske inte är medvetna om ett stort faktum. Skådespelerskan som kommer att spela Abby i serien har en djupare koppling till Naughty Dog och dess ikoniska postapokalyptiska tv-spelsserie.

Amerikas favoritvideo idag

The Last of Us Säsong 2 kommer att ta tillbaka alla nyckelrollsmedlemmar som Pedro Pascal och Bella Ramsey. Neil Druckmann och Craig Mazin kommer att fortsätta vara showrunners. Den första säsongen fokuserade starkt på händelserna i 2013 års första PlayStation-version. Säsong 2 kommer att inspireras av 2020 års uppföljare TLOU Part II. Den senare hade också introducerat Abbys karaktär. Efter en lång väntan har hennes live-actionversion också hittat skådespelerskan i Kaitlyn Dever.

Kaitlyn Dever har varit en ivrig spelare i The Last of Us-serien

Skådespelerskan hade dykt upp i en intervju redan 2020 efter hennes fantastiska framträdande i Netflix-miniserien Unbelievable. Det var då hon tömde på sin hemliga passion för tv-spel, särskilt The Last of Us.

När hon pratade med The Colliders Perri Nemiroff avslöjade Kaitlyn Dever hur mycket hon var ett fan av PlayStation-serien. När hon berättade om fans som castade henne som Ellie för en framtida live-action-anpassning sa hon att hon var “ett stort fan av spelet, och jag vet inte om många vet det men jag säger det nu. Jag är ett stort fan av det där tv-spelet”.

“Det är en vacker historia. Det är bara en underbar berättelse och jag blev kär i det spelet när det kom ut”, sa Kaitlyn Dever medan hon beundrade The Last of Us. Hon fortsatte vidare och tillade att hon redan hade spelat 2013 års första del från Naughty Dog. “Jag spelade det med min pappa och vi hade bara den bästa tiden”.

När hon berörde sina tidigare erfarenheter med Naughty Dog och Neil Druckmann (skaparen av The Last of Us-spelen), avslöjade Kaitlyn att hon var en del av 2016 års Uncharted 4: A Thief’s End. Hon hade gjort röst- och rörelsefångstarbetet för Cassie Drake (dotter till huvudpersonen Nathan Drake).

Konstigt nog tog hon upp Huge Jackmans namn när Kaitlyn blev tillfrågad om fancasting av Joel för live-actionversionen. Det berodde helt enkelt på att hans namn var trendigt då för rollen. “Jag har sett fancasterna av Hugh Jackman som Joel. Jag gillar det”, sa skådespelerskan medan hon uttryckte sina tankar.

Snabbspola fram till 2024, TV-programmet har fått sin Joel i Pedro Pascal. Med Kaitlyns inkludering som Abby kommer det att bli intressant att se deras förväntade möte i säsong 2 – av uppenbara skäl.

RELATED ARTICLES

Mest populär