Saturday, December 9, 2023
HemNFL"Inget håller axeln på plats": Tidigare NFL-stjärna avslöjar chockerande detaljer kring Deshaun...

“Inget håller axeln på plats”: Tidigare NFL-stjärna avslöjar chockerande detaljer kring Deshaun Watsons dödligaste skada

Cleveland Browns visade upp en spänstig prestation mot Baltimore Ravens, där försvaret ledde en anmärkningsvärd comeback. Trots ett tvåsiffrigt underläge under större delen av matchen gav försvarets envishet energin i laget. Deshaun Watson, i sin bästa fotbollshalva med Browns, spelade en avgörande roll i comebacksegern. Men matchen slutade inte bra för stjärnbacken.

Deshaun Watson ådrog sig en skada i sin högra kastaxel under söndagens vinst mot Baltimore Ravens. Trots de karriäravslutande skadorna ledde Watson Browns till en seger bakom 33-31 till vördnad för medicinsk personal, inklusive NFL-fans och analytiker. Keyshawn Johnson och Skip Bayless erkände detsamma i det senaste avsnittet av “Undisputed”.

Johnson avslöjar fasorna med Watsons skada

Deshaun Watson är borta för säsongen efter att en MRI avslöjade en förskjuten fraktur på glenoiden på hans redan skadade kastaxel, tillsammans med en hög vristvrickning som drabbades av den senaste segern mot Baltimore Ravens.

“Se That Pan Flip”: 46-åriga fittest Tom Brady byter växel från sin hälsosammaste avokadoglassdiet till att tillverka den ultimata grillade osten

Glenoiden är kapseln som håller “axeln på plats”, vilket var en “helt ny” skada och inte var ett fall av en förvärring av en redan existerande skada. Trots sin skada spelade Watson en majoritet av andra kvartalet och hela den andra halvleken med “ingenting som höll hans axel på plats.”

“De hade ingen aning för när som helst under den andra halvan av bollspelet kunde hans axel ha fallit ur plats eftersom det inte fanns något som höll den på plats längre”, förklarade Keyshawn Johnson som till en början var arg på Clevelands mediallag, men förundrades senare över Watsons motståndskraft. “Det var en väldigt farlig match, en väldigt modig match för Deshaun Watson”, avslutade Johnson.

Vad händer härnäst för Watson och Cleaveland Browns?

Deshaun Watson, under sin andra säsong med Browns, har råkat ut för en rad skador den här säsongen efter sin handel från Houston Texans. Efter att ha missat veckorna 4 och 6 med en blåslagen rotatorkudd och förvärrat sjukdomen i vecka 7, återvände han för en vecka 8-seger över Arizona Cardinals.

I den senaste matchen mot Baltimore kastade Watson för 213 yards, en touchdown och en interception medan han rusade för 37 yards i Browns spännande 33-31 vinst. Watson kommer att kräva omedelbar operation som avslutar säsongen för att förhindra ytterligare strukturella skador på hans kastarm.

Med ett rekord på 6-3, vilket är i paritet med Clevelands bästa sedan franchisen relanserades 1999, är Browns i jakten på AFC North-titeln. Trots skador på nyckelspelare, inklusive Deshaun Watson och Nick Chubb, kommer laget att förlita sig mycket på Amari Cooper, Jerome Ford, Kareem Hunt och deras starka försvar.

En utmanande matchup mot Steelers väntar i vecka 11. Kommer Browns att ta sig till slutspelet trots att de förlorat sin duktiga quarterback? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär