Wednesday, February 28, 2024
HemOlympics"Ingenting som familj" - Bill Gates ryttardotter Jennifer Gates fans känner sig...

“Ingenting som familj” – Bill Gates ryttardotter Jennifer Gates fans känner sig friska efter att hon släpper en “glad” uppdatering

Jul- och nyårshelgerna är kända för att sammanföra familjemedlemmar även under de mest hektiska tiderna. Medan semestern redan är över, har mångas önskan om samvaro fortfarande inte uppfyllts. Bill Gates ryttardotter Jennifer Gates tillhör en sådan familj.

Amerikas favoritvideo idag

Familjen Gates njöt av ett rejält jul- och nyårsfirande 2023. Dessutom var det deras första semestersäsong med den nyaste familjemedlemmen, Leila. Men trots att firandet är över verkar det som att Jennifer Gates ännu inte har kommit över det. I sitt senaste inlägg på sociala medier sågs hon umgås med sin familjs damgäng. Jennifers fans tog inte lång tid på sig att ge komplimanger till de underbara kvinnorna.

Jennifer Gates kyler i gott sällskap

Jennifer Gates lade nyligen till ett nytt inlägg på sin Instagram-sida som visar upp en bild av sig själv tillsammans med Melinda och Phoebe Gates. Gates-kvinnorna bar eleganta klänningar och såg fantastiskt vackra ut. Jenn Gates skrev under bildtexten, “glad och ljus.” Premissen visade att damerna var på en båt och njöt av en kylig utekväll. Jennifer Gates bar en utarbetad röd klänning för kvällsutflykten medan hennes mamma Melinda såg vacker ut i en grön klänning. Phoebe Gates gav sin mamma och syster lika konkurrens och bar en blå off-shoulder klänning.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Jenn Gates Nassar (@jenngatesnassar)

Kvinnorna poserade barfota för fotografiet på trägolvet på båten, som hade flera lampor i området. Bilden visade också en fantastisk uppsättning bekväma soffor för Jennifer Gates och hennes familj att sitta och koppla av. Bilden gladde flera av Jenns fans som reagerade på inlägget och kastade flera lovord till trion stiliga kvinnor.

Att slutföra en bra kryssning med valkomplimanger från fansen

En av komplimangerna som fick Gates-kvinnorna sa: “Allt med dig är bara så fantastiskt! Gudinnor går upp i nivå!” En av kommentarerna var specifikt avsedd för Jennifer Gates. Det stod: “Ni ser alla fantastiska ut, röd är din färg.” Jennifer Gates var inte ensam, även Melinda Gates fick en komplimang riktad mot henne.

Melinda-fansen sa, “@melindafrenchgates denna klänning denna look mame. önskar dig all lycka i världen för dig och din familj.” Phoebe Gates var inte på efterkälken i detta avseende heller, och fick en blyg kommentar som löd: “Min hälsning till dig Phoebe.” Vissa beundrade portarnas täta familjeband.

SE BERÄTTELSE – Bill Gates ryttardotter Jennifer Gates retar Vera Wang Connection i den senaste uppdateringen

Längs denna linje lyder en kommentar: “Det finns inget som familj ” När de tre kvinnorna njuter av sitt nyår, ser de fram emot att utmärka sig ytterligare inom sina områden och lägga till fler höjdpunkter i sina karriärer.

RELATED ARTICLES

Mest populär