Wednesday, December 6, 2023
HemSoccer"Ingen har någonsin rört dem" - Marcus Rashford avslöjar värdefulla minnen som...

“Ingen har någonsin rört dem” – Marcus Rashford avslöjar värdefulla minnen som gavs av Cristiano Ronaldo

Manchester United stjärna Marcus Rashford har aldrig undgått sin kärlek till sneakers. Fansen känner igen engelsmannen för hans beundran för ett par fräscha skor. Hans framträdande på Complex ger bevis till påståendet. Under sitt framträdande i showen pratade United-stjärnan om några av sina favoritsneakers i sin samling innan han pratade om hans magnum opus. Rashford noterade att han tog emot paret från tidigare lagkamrat Cristiano Ronaldo eftersom det fortfarande är ett av de mest speciella par skor han äger.

Medan Rashford njuter av livet utanför planen har fansen kritiserat hans kamp på planen. De förväntade sig att spelaren skulle kliva upp som kontaktpunkten för Uniteds anfall efter Ronaldos avgång. Den engelska stjärnan har dock misslyckats med att replikera sin form från förra säsongen, och hittat nätet bara en gång på sexton framträdanden.

Rashford talar om sin speciella gåva från Cristiano Ronaldo

Manchester United-stjärnan Marcus Rashford var den senaste gästen på Complex. I en ny video på deras YouTube-kanal, pekade spelaren ner på sin kärlek till sneakers samtidigt som han valde några av de bästa valen från sin samling. Under samtalet tog programledaren upp sitt Air Max 97sen gåva från hans tidigare lagkamrat, Cristiano Ronaldo.

Rashford delade med sig av sina känslor för gåvan han fick av Al Nassr-kaptenen och sa: “De kommer aldrig (ut). Ingen rör dem någonsin. Han var en av mina favoritspelare när jag växte upp. Jag gillar skon och jag skulle gärna ha den på mig, men om jag förstör dem vet jag inte vad jag skulle göra med mig själv. Så ja, jag är bara bättre att hålla dem borta. “

Marcus Rashford har varit lite utanför sitt spel den senaste tiden. Uniteds pålitliga ytter har misslyckats med att leverera den här säsongen och hamnat i regelbundna problem med tränaren. Erik Ten Hag kritiserade spelaren offentligt för att han firade sin födelsedag precis efter en 3-0-förlust mot rivalerna Manchester City och kallade det oacceptabelt beteende.

För att öka sina problem, går spelaren igenom en av sina fattigaste snålar med klubben, vilket sakta börjar frustrera fansen.

Nike hyllar Cristiano Ronaldo genom att släppa nya stövlar – Mercurial Dream Speed ​​7 2023

Marcus Rashford går igenom en svår situation för Manchester United

Saker och ting har inte gått som Marcus Rashford kunde ha planerat. Engelsmannen har misslyckats med att replikera sin form från förra säsongen och går igenom en av de tuffaste lapparna i sin karriär.

Medan United-fansen förväntade sig att Rashford skulle ta upp manteln efter Cristiano Ronaldo, verkar det som om spelaren inte ens kan fylla i sina egna skor. Rashford har hittat baksidan av nätet bara en gång på sexton matcher, vilket är oroväckande lågt. Spelaren har kämpat den här säsongen och kan till och med förlora sin plats i startelvan om han inte lyckas leverera i de kommande matcherna.

United-tränaren Erik Ten Hag har visat att han inte drar sig för att bänka sina stjärnspelare. Om Rashford misslyckas med att producera de önskade resultaten för United kan han bli nästa på hugget.

RELATED ARTICLES

Mest populär