Saturday, January 28, 2023
HemSurfing"Ingen genväg": 58-årig surflegend avslöjade livet "hacks" genom att detaljera en insiktsfull...

“Ingen genväg”: 58-årig surflegend avslöjade livet “hacks” genom att detaljera en insiktsfull daglig rutin

Laird Hamilton är utan tvekan den största storvågssurfaren genom tiderna. Den banbrytande surfaren var till och med med och uppfann en surfstil som kallas “tow-in surfing”. Men Laird är lika innovativ när det gäller sin hälsa och kondition. Trots att han närmar sig 60-årsåldern är den legendariske surfaren i fenomenal form. I en intervju från 2017 berättade Hamilton om sin träningsrutin.

Medan Laird är en elitidrottare som håller ett strikt träningsprogram, kan fans fortfarande sträva efter att replikera hans dagliga rutin för att uppnå liknande resultat.

Laird Hamilton pratade om life hacks

Under en intervju med YouTube-kanalen “Behind the Brand” pratade Laird i detalj om träningsregimen som hjälper honom att upprätthålla en elitnivå av kondition. “Kan vi prata om din träning?” frågade värden. Han nämnde också hur Laird ser “fantastiskt ut”, även om han är långt över 50. Som svar gav Hamilton ett insiktsfullt svar. “Sättet jag närmar mig min kondition är ganska allomfattande”, sa Laird.

“Så det är allt. Det är att äta, återfukta… kvaliteten på min sömn. Jag menar, jag letar alltid efter sätt att hacka mig in på min hälsa”, sa Hamilton till värden. Dessutom klargjorde han också att han föredrar att inte använda termen hack. Han sa att att ibland säga “hack” betyder att få något utan att behöva arbeta för det. Det finns dock ”inga genvägar” i 58-åringens livsstil.

Min familj och surfing betyder världen för mig, men att jonglera med flera roller kan ibland påverka mitt sömnschema. Tack vare @SleepScore Jag kan hålla koll på min sömn så att jag kan hålla mig vass i vattnet eller som en upptagen pappa! Ladda ner deras gratisapp idag! https://t.co/hXe8LZWXo6 pic.twitter.com/Fg3hYsXjXK

— Laird Hamilton (@LairdLife) 19 juli 2018

Laird sa att det handlar om “uppgiftsslutförande.” Han förklarade sin rutin, som börjar med att han vaknar runt 05:30. Efter att ha vaknat återfuktar surfaren sig själv för efter att ha sovit i åtta timmar behöver kroppen återfukta. Sedan tar han en dusch och går på dagen. Laird är också uppmärksam på vad han äter. Även om hans träningspass är intensiva, kompromissar inte 6’3-fenomen heller med sömnen.

Enligt surflegenden är det nödvändigt att ha en rutin och optimera den. Justeringar som att återfukta, starta duschen med varmt vatten och avsluta den med kallt vatten och att övervaka ens sömnkvalitet gör skillnad.

Storvågssurfarens intensiva diet

I en intervju med Graham Bensinger som sändes 2018 förklarade Hamilton sin diet. Surfaren sa att han äter mycket fett. Däremot tar han inte mycket i sig kolhydrater. Laird förklarade för Bensinger fett är en “mycket tätare” energikälla än kolhydrater, som kroppen smälter snabbt.

Sova. Det låter som ett enkelt ord men många människor förstår inte vikten av sömn för oss alla, INTE bara idrottare. God sömn hjälper mig att prestera mitt bästa och ger mig förtroende för att jag gör allt jag kan för min hälsa. @SleepScore visar mig en korrekt analys av min sömn! pic.twitter.com/ay20UzQIzp

— Laird Hamilton (@LairdLife) 6 augusti 2018

Laird sa också att människor borde undvika kostens “tre djävlar”. “Vit mjöl, vitt socker och vit (tonad/pastöriserad) mjölk”, sa Hamilton.

I dag håller den 58-årige surfaren en hög konditionsnivå. Alla kan dra nytta av de insiktsfulla tips som Hamilton gav 2017.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär