Wednesday, February 21, 2024
HemNBA"Ingen av oss förtjänar honom verkligen": LeBron James jämförs med Tom Brady...

“Ingen av oss förtjänar honom verkligen”: LeBron James jämförs med Tom Brady för att han bär “underlevererade” Lakers

LeBron James är en av de bästa basketspelare som någonsin trampat på lövträet. Han har inte bara dominerat spelet, utan han har också haft en global inverkan på grund av sin personlighet. Även vid 39 års ålder fortsätter Akron Hammer att dominera spelet och visar inga tecken på att ge upp snart. Han leder Lakers och är hörnstenen i laget när det gäller poäng såväl som att skapa spel. Och nu, även efter att ha uppnått allt sporten har att erbjuda och slagit flera rekord, har den 4x NBA-mästaren beslutsamheten att fortsätta.

Amerikas favoritvideo idag

När han tittade på LeBron James spel, talade Colin Cowherd om honom i sin talkshow “The Heard” och jämförde hans lysande karriär med NFL-legendaren Tom Brady.

Colin Cowherd gav rekvisita till kungen

Mötet mellan Los Angeles Lakers och Phoenix Suns i säsongens kvartsfinal i turneringen gav inte bara en övertygande tävling utan också massor av kontroverser, vilket gjorde att både fans och kommentatorer surrade av debatt. Till och med Cowherd talade om det i sin talkshow och sa “Det kommer inte att påverka någonting stort för NBA men det var ett dåligt samtal, Lakers fick samtalet hemma, Sun var inte på vägen”.

Cowherd fortsatte vidare med att berömma James och kallade honom patriarken, och jämförde laget med en restaurang. Han uttryckte att även om 19x All-Star vill lämna över tyglarna på sin restaurang, är det han som anstränger sig maximalt för att förbättra restaurangen. Han kommer att vara den som torkar golvet varje kväll, gör den sista hamburgaren och till och med stänger butiken varje kväll. Så nivån av dedikation James har för basket är extraordinär.

Men Cowherd fortsatte sedan med att jämföra James med Tom Brady och sa, “Jag vet inte hur när han fyller 39, de kommer att fortsätta få dessa minuter från LeBron i fjärde kvartalet. Men ibland känner jag mig som Brady till slut, jag kände att jag bara fick bonusspel. Det är som att Bradys karriär är över, det här är som bonusdelen av Bradys karriär.” Precis som hur Brady gav allt, tänjde på gränserna, känns Cowherd som LeBron James gör detsamma, gör något som är omöjligt och överlevererar.

LeBron James prestation mot Suns

LeBron James visade återigen varför han är känd som “The King” med en enastående prestation i Lakers seger över Phoenix Suns. James visade sina poängfärdigheter och ledarskap på golvet genom att göra 31 poäng på 12 av 25 skott. Noterbart gjorde han två av sina fyra trepoängsförsök och gjorde 15 poäng i den viktiga fjärde kvarten.

Inte bara poäng, utan L-Train var också nyckelspelaren för hans lag. Han hade 11 assist vilket förbättrade Los Angeles Lakers prestation. Han lyckades till och med få 5 returer vilket visade upp hans defensiva talanger och närvaro över hela banan. 4x NBA Champins prestation framhävde hans effekt på båda sidor av golvet, vilket befäste hans plats som Lakers huvudspelare och en av de största spelarna i NBA.

RELATED ARTICLES

Mest populär