Tuesday, February 27, 2024
HemFred RichardsInför vintercupen anstränger sig den amerikanska gymnastiksensationen Fred Richards för att förbättra...

Inför vintercupen anstränger sig den amerikanska gymnastiksensationen Fred Richards för att förbättra “styrkan” inför OS

Det efterlängtade OS i Paris, som är det mest prestigefyllda evenemanget som äger rum 2024, närmar sig med stormsteg. Precis som andra idrottslag har USA Gymnasts ögonen riktade mot olympiska sommarspelen. Gymnastiksensationen Frederick Filips kämpar också för att vinna OS.

Vintercupen 2024 kommer att äga rum i Louisville i slutet av februari. Det blir det första inhemska och viktigaste gymnastikevenemanget under det olympiska året. Denna tävling kommer att bana väg för amerikanska gymnaster till de olympiska spelen 2024 i Paris. 2023 års VM-medaljör Fred Richard ser fram emot att vinna 2024 Winter Cup All-Around-titeln, och detta framgick av hans senaste Instagram-inlägg som har gjort hans fans i vördnad.

Fred Richard visar upp häpnadsväckande rörelser

Bronsmedaljören 2023, Frederick Flips, gör en stor insats med full iver och entusiasm inför de kommande OS i Paris. Frederick Flips senaste Instagram-inlägg gjorde sina fans förvånade. Den 19-årige Stoughton-infödingen delade sin fantastiska träningsvideo som visade de framstående gymnasternas anmärkningsvärda rörelser. Inläggstexten lyder: ”Dags att förbättra min styrka #träning #gymnastik #OS #vinn”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Frederick “Flips” Richard (@frederickflips)

I videon verkar Richard förbättra sin flexibilitet i den höga ribban och göra dubbla vändningar. Han utförde också det omvända korset på stången. Barstolsatleten, Javier Alfonso, anslöt sig också till Richard eftersom vintercupen 2024 kommer att hållas i slutet av denna månad. Richard och Javier verkar kopiera varandra i träningsvideon. De visade båda sina exklusiva drag på de höga ribborna och ringarna som är lika skrämmande som det gjorde fansen helt förbluffade. Videon nämner “behovet av att bli starkare för OS”, när idrottarna utför sina bästa drag.

Conquering falls på väg till Paris

Hashimoto Daiki och Fred Richards stod på toppen av världsmästerskapen i konstnärlig gymnastik 2023. Efter att ha säkrat den första världsomspännande medaljen för amerikanska män, avslöjade Fred Richards sin verkliga motivation efter hösten, “Min tränare säger alltid att avsluta starkt”, sa Richards. “Vi kom hit för att ha kul, så jag hoppade bara upp på baren,” sa han och tillade, “låt oss bara ha kul för resten av det. Och universum har ett konstigt sätt att utarbeta det för att ge mig den här medaljen.”

Läs mer: Gymnastiksensation Frederick Filips tackar tacksamt för Snoop Doggs visdom i att forma sin resa

Elitlagscupen, Nastia Liukin Cup och 2024 Kentucky Winter Classic hålls i samband med vintercupen. Kvinnor som tävlar i konstnärlig gymnastik på nivå 10 kommer att avanceras till evenemanget, efter att ha förtjänat sin plats via Nastia Cup Series. I Louisville kommer konstnärliga elitidrottare för män att tävla som ett lag i Elitelagscupen, som är öppen för de bästa junioridrottarna i landet från var och en av de nio herrregionerna. Eftersom Richards förbereder sig för vintercupen blir det grundläggande för honom att kartlägga denna kurs.

Från

Inlägget Ahead Of Winter Cup, US Gymnastics Sensation Fred Richards Strains to Enhance ‘Strength’ For Olympics dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär