Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingInför Tyson Fury-trilogin framför Derek Chisora ​​allvarliga anklagelser mot promotorerna Eddie Hearn,...

Inför Tyson Fury-trilogin framför Derek Chisora ​​allvarliga anklagelser mot promotorerna Eddie Hearn, Bob Arum och Frank Warren: “Even My Own Promoter…”

WBC tungviktsmästaren Tyson Fury kommer att stöta sig mot den långvariga rivalen Derek Chisora ​​den 3 december. Matchen presenterar det sista kapitlet i deras trilogi då Fury kommer att försöka bli den första tungviktsboxaren som har tävlat i två trilogier.

Chisora ​​har alltid varit en fighter som aldrig är blyg för att säga vad han tänker på. Men vid det här tillfället gick Del Boy ut och gjorde några allvarliga anklagelser mot några av boxningens främsta promotorer. På presskonferensen före matchen berättade Chisora ​​varför han inte skulle prata illa om Fury som han vanligtvis gjorde med andra motståndare.

Han sa att Fury var mannen som gav honom en möjlighet att slåss om titeln när ingen annan skulle göra det. Detta inkluderade hans kända promotorer som Bob Arum, Frank Warren och till och med hans egen promotor, Eddie Hearn.

⛔️ @DerekWar Weed förklarar varför han inte tar illa upp @Tyson_Fury inför deras trilogimatch.#FuryChisora pic.twitter.com/0BJqrBf2sf

— iD Boxing (@idboxingnews) 1 december 2022

“Om jag kan sitta här och försöka vara mer aggressiv mot Tyson och försöka säga dåliga ord, så kan jag inte, för mannen jag ser och tittar på just nu. Han ger mig en möjlighet när Frank Warren inte ville ge mig en möjlighet när Bob Arum sa att de inte vill ge mig en möjlighet. När ens min egen promotor, Eddie Hearn inte ville ge mig en möjlighet.” han sa,

Även om många känner att Chisora ​​inte förtjänar en titel, var Fury den som sträckte ut handen med en hjälpande hand. Men dessa anklagelser från Chisora ​​kan sätta en fläck på hans relationer med de främsta promotorerna inom sporten.

Derek Chisora ​​tackar Tyson Fury för att han gav honom en titel

Chisora ​​fortsatte sedan också med att tacka “The Gypsy King” för allt han hade gjort. Han hävdade att Fury var den enda som kallade honom för en kamp, ​​vilket var anledningen till att han inte skulle prata illa om tungviktsmästaren.

DYK DYPARE

“Han ringde upp mig och sa till mig att jag vill slåss mot dig. Jag vill ge dig en stor lönedag och jag sa ja, låt oss få det att hända och för mig att sitta här och försöka prata skit och försöka säga så många dåliga saker om den här mannen som faktiskt ger mig mat på bordet för min barn, jag kan inte. Förstår du?” han lade till.

Även om Chisora ​​kan vara tacksam för att Fury har gett honom denna möjlighet, väcker denna uppenbarelse nu en annan fråga. Alla sporter, inklusive boxning, bör vara rättvisa där förtjänta fighters får möjligheten till mästerskapstiteln. Men att Fury delar ut titelbilder när det passar sig kan ha en bestående effekt på sporten.

Vad tyckte du om Chisoras anklagelse? Låt oss veta i kommentarerna,

RELATED ARTICLES

Mest populär