Thursday, November 30, 2023
HemBoxing"Inflation kommer att döda dina pengar": Efter att ha tjänat 30 miljoner...

“Inflation kommer att döda dina pengar”: Efter att ha tjänat 30 miljoner dollar mot Gervonta Davis, öppnar Ryan Garcia för att spendera dem rationellt

Ryan Garcia har uppnått vad många i boxningsvärlden bara kan drömma om och tjänat miljontals dollar i varje kamp. Men inte alla boxare kunde behålla sin miljonärstatus länge. Det betyder vikten av att förvalta sin rikedom genom att fatta smarta beslut. När Ryan Garcia dök upp i en intervju nyligen avslöjade han hur han spenderar sin rikedom när han planerar för framtiden.

Ryan Garcia är på väg att gå in i fyrkantsringen mot Oscar Duarte den 2 december senare i år. Det var dock hans sista kamp mot Gervonta Davis, där ‘King Ry’ tjänade en stor del av sina pengar. Hur stor bit? Tja, 30 miljoner dollar stora! Så, under sin intervju med ES News, kastar Ryan ljus över hur han förvaltar sin rikedom för att förbli rik även efter att han hängt på handskarna.

Ryan Garcia hävdar att han bara förbiser sin förmögenhetsförvaltning

Nyligen, Elie Seckbach kom ikapp Ryan Garcia på gymmet och frågade honom hur han skulle spendera sina pengar om han någonsin tjänade 30 miljoner dollar. Som svar avslöjade ‘King Ry’ att det första man bör göra är att anställa ett fantastiskt team för att hantera pengarna. “Det är bäst att du skaffar ett bra lag. Det var vad jag gjorde”, sa Garcia. Ryan fortsatte med att betona styrkan hos sitt investeringsteam, som investerar hans pengar för att generera betydande avkastning från hans rikedom.

“Ha ett bra lag… de kommer förmodligen att tjäna mig mer pengar”, sa Ryan till Seckbach. Senare i intervjun avslöjade Ryan att han förbiser flödet av pengar och försöker förstå det. Men det är hans team som gör alla investeringar. “Jag bara övervakar det, förstår vad de säger…det är att investera,” sa Ryan. Han betonade till och med vikten av att investera genom att använda inflationen som en varning. “Vi spenderar det inte … inflationen kommer att döda dina pengar”, sa Ryan.

Hur mycket tjänade Ryan vs Gervonta Davis?

Tillbaka i april träffades Garcia och Davis i ringen och visade upp ett livs spektakel. Hypen som skapades innan kampen speglade handlingen i ringen. Tyvärr för ‘King Ry’ förlorade han sammandrabbningen och förlorade kampen via Davis’ knockout i sjunde omgången. För att sätta kampens framgång i perspektiv genererade den en av de högsta intäkterna.

Kampen samlade in $1,2 miljoner i pay-per-view-köp och $22,8 miljoner i gateintäkter. Men i en tweet avslöjade Ryan Garcia att kampen genererade över 100 miljoner dollar, Ryan tog 30 miljoner dollar från den gigantiska pengapajen. Till skillnad från sin senaste fight kommer Ryan dock att möta Oscar Duarte i sin comeback-fight.

Efter att ha tagit hem 30 miljoner dollar från sin kamp mot Gervonta Davis, avslöjade Ryan sin strategi för att investera. Den brännande frågan är dock – håller du med om Ryans sätt att investera pengar?

RELATED ARTICLES

Mest populär