Wednesday, February 21, 2024
HemBasketballIndianapolis under reparation: Säkerheten för NBA All-Star-helgen kommer i fokus när 170...

Indianapolis under reparation: Säkerheten för NBA All-Star-helgen kommer i fokus när 170 stadsarbetare påbörjar 10-timmarsskift

Från NBA All-Star och Celebrity Games till spännande evenemang planerade för barn, en av NBA:s mest efterlängtade evenemang är precis runt hörnet. Det stämmer, den 16 februari kommer att markera starten för NBA All-Star Weekend, som avslutas den 18:e. Med en rad spännande spel och aktiviteter på rad kommer både fans och besökare att njuta av basket i Indianapolis under denna speciella helg! Men precis innan datumet rullar runt, binder borgmästaren i Indianapolis ihop lösa trådar för att lindra upplevelsen för de tusentals besökarna.

Under den längsta tiden har staden kämpat med eländet med ett ökande antal gropar på vägarna. Detta kan orsaka olägenheter och andra problem för förarna. I ljuset av detta problem har borgmästare Joe Hogsett tillsammans med Department of Public Works (DPW), American Federation of State, Indianapolis City-County Council, AFSCME Local 723 och andra organisationer gått samman för att lösa problemet genom att sätta samman en plan som tillkännagavs den 8:e.

Ändra taktik för att åtgärda gropen i Indianapolis

Syftet är att fylla hålen med varmblandad asfalt i motsats till den tidigare använda kallblandade asfalten. Den förra sägs vara mer motståndskraftig och ger bättre reparationer av gropar. Den arbetsintensiva processen kommer att kräva upp till 170 arbetare för att lägga i 10-timmarsskift för att fixa vägarna lagom till NBA All-Star Weekend. “Våra dedikerade AFCME Indy DPW-team kommer att lägga extra timmar medan vädret samarbetar för att säkerställa en jämnare och säkrare yta på lokala vägar över hela länet,” sa borgmästaren om insatsen.

Med tusentals besökare som förväntas översvämma staden för det speciella NBA-evenemanget, påbörjade DPW-arbetarna reparationsarbetet den 8 februari och förväntas vara klara före den 16:e. Det här är andra gången som Indianapolis är värd för NBA All-Star Game, och staden går utöver det för att se till att alla har det bra. Första gången staden var värd för spelet var 1985. Här är några speciella datum och evenemang att hålla utkik efter i år!

Särskilda godsaker att hålla utkik efter!

Håll utkik efter 3-poängsutmaningen mellan NBA och WNBA:s två skarpskyttar. Stephen Curry vs Sabrina Ionescu kommer att slåss den 17 februari i staden Indianapolis. I år har Rising Stars Challenge kommer att bli en höjdpunkt på grund av de många begåvade rookies som NBA har just nu. Det kommer att innehålla spelare som Victor Wembanyama, Chet Holmgren och Brandin Podziemski, för att nämna några.

Läs mer- Kevin Durant reder ut Giannis Antetokounmpo-anekdot

För att göra helgen mer spännande för barn har staden Indianapolis ett brett utbud av aktiviteter och evenemang utarbetade för dem. För det första kommer barn att få möjlighet att visa upp sina basketkunskaper genom att delta i olika tävlingar. Dessutom kommer Barnens museum för dinosaurier att visa dinosaurier med basketbollar, som är specialgjorda för tillfället. Oroa dig inte, museet är öppet för alla, barn och vuxna. Så, markera datumen och gör dig redo för en helg som handlar om basket!

Inlägget Indianapolis Under Repair: Safety For NBA All-Star Weekend tar fokus när 170 stadsarbetare börjar 10-timmarsskift dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär