Saturday, December 9, 2023
HemOlympicsIndiana volleyboll förintar Rutgers för att spela in ett dominerande svep hemma

Indiana volleyboll förintar Rutgers för att spela in ett dominerande svep hemma

När de tio stora volleybollmästerskapen snart är över tar deltagande lag alla möjliga poäng. När loppet mot den sista uppgörelsen har börjat, bevittnar mästerskapen oväntade vändningar. På samma sätt inledde Indianas volleybollag uppdraget att dominera sin motståndare och lägga till en vinst till sin serie.

Enligt schemat gick team Indiana in på arenan för att dominera sin motståndare, Rutgers, på banan. Även om Rutgers gjorde allt för att vinna matchen, misslyckades det på grund av Indianas volleybolllags orubbliga beslutsamhet.

Läs mer: USA Women’s Beachvolleybollpar återupplivar partnerskapet “Cardinal and Gold” för att dominera den globala scenen

Hur Team Indiana spelade in ett dominerande svep?

Strax efter att ha kommit in på arenan för att dominera sin motståndare gjorde Indianas volleybolllag det svårt för laget Rutgers att överleva på volleybollplanen. I rad knep team Indiana matchen och säkrade en konsekvent poäng på 25 i vart och ett av de tre seten. En nyligen tweet från Indiana volleyboll hade rubriken “Börja helgen med en vinst!”

RELATED ARTICLES

Mest populär