Thursday, November 30, 2023
HemNFL"In the Words of Tom Brady": Jacoby Brissett släpper flera F-bomber efter...

“In the Words of Tom Brady”: Jacoby Brissett släpper flera F-bomber efter att ha slagit TB12 i sitt sista spel för säsongen

Jacoby Brissett började sin NFL-karriär under ledning av Tom Brady i New England Patriots. Och han vann Super Bowl medan han höll på. Men veckan 12-matchen mot hans tidigare lagkamrat och legend kommer att bli den mest minnesvärda för honom hittills. Det var när eleven äntligen kom ut ur lärarens skugga.

Browns vann på övertid mot Brady och hans Tampa Bay Buccaneers i vad som förväntas bli Brissetts sista match för säsongen. Brissett släppte flera f-bomber efter vinsten, med Bradys egna ord.

Jacoby Brissett citerar Tom Brady

Browns kom in som en underdog för sammandrabbningen mot Buccaneers. Med Deshaun Watson avstängd har Browns förlitat sig på sin backup-quarterback Jacoby Brissett den här säsongen. Och Brissett tog sig till tillfället i vad som förväntas bli hans sista match för laget den här säsongen. Browns vann med 23-17 i OT.

Efter vinsten såg Brissett särskilt pumpad ut. Och varför inte, han hade precis slagit sin gamla lagkamrat och NFL-legendaren Tom Brady. När han pratade med media efter matchen uttryckte Brissett sin spänning i orden från sin tidigare mentor.

“Jag menar att det här är ingen respektlöshet. Men med Tom Bradys ord, det var jävligt häftigt. Det var jävligt häftigt”, Brissett sa.

Brissett delade omklädningsrummet med Brady i New England när båda spelade för Patriots. Brady var den orörda stjärnan i laget då. Han är fortfarande, fast i Tampa Bay nu. När det gäller Brissett var han backup-quarterback då. Och det är han fortfarande nu för Browns. Watson kommer att ersätta honom i startuppställningen mot Houston Texans men ingen kan ta ifrån honom denna vinst.

Brissett fyller Deshaun Watsons tomrum

När Browns värvade Deshaun Watson trodde de att de hade spikat QB-positionen. Men sedan fick Watson en avstängning på 11 matcher. Och Baker Mayfield hade redan lämnat. Så det var upp till Jacoby Brissett att fylla det tomrummet för laget. Och han höll fortet efter bästa förmåga.

Jacoby Brissett ledde #Bruna brott mot den #5 rankade enheten under hans 12 veckor som QB1, per PFF. pic.twitter.com/FFYcssYxSF

— MoreForYouCleveland (@MoreForYou_CLE) 28 november 2022

Brissett är 13:e i ligan för att ha passerat yardage den här säsongen med 2 608 kastade yards. Han har kastat 12 passande touchdowns hittills medan motståndarnas försvar har stoppat sex av hans 368 passningsförsök.

Han kanske inte kommer med igen den här säsongen, men han har säkert etsat sitt namn i minnet av många fans. Det är nu Watsons ansvar att bygga vidare på vinsten. Var kommer Browns att sluta den här säsongen?

RELATED ARTICLES

Mest populär