Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARIMS President avslöjar 60 miljoner dollar för en årslång renovering av det...

IMS President avslöjar 60 miljoner dollar för en årslång renovering av det historiska Indianapolis Museum

De säger att sportens historia ligger på banorna där gummit bränts, bilarna har förstörts, varningarna höjs och där omstarter förändrar hela tävlingsresultatet. Men det är inte bara speedways som fångar dessa bestående minnen, det är också de historiska museerna som bevarar sportens rika historia för de lojala fansen att känna stolthet över.

Amerikas favoritvideo idag

För första gången på nästan 40 år stängde Indianapolis Motor Speedway Museum sina dörrar för allmänheten i november i år och kommer att öppna igen runt april 2025. Efter den tillfälliga stängningen av museet avslöjade IMS-presidenten den massiva investeringen som kommer att förändra utseende och känsla för den historiska platsen.

IMS president avslöjar museets bakom kulisserna

FloRacings motorsportinsider Chet Christner var på Performance Racing Industry-mässan när han stötte på IMS-presidenten Doug Boles, varpå han utnyttjade möjligheten på bästa sätt för att få slutgiltiga frågor i vissa frågor.

När han stod framför museets utställning frågade Chet Doug om museets förnyelsearbete och frågade: “Vi står framför museets utställning, men bygger om ett museum vid speedwayen?”

Presidenten uttryckte att museet är under en stiftelse som ser efter renoveringen och avslöjade, “Ja, Indianapolis Motor Speedway museum är en 501(c)(3)-stiftelse, och vi har ett fantastiskt projekt på gång där. ”

Boles avslöjade sedan att med enorma investeringar kommer IMS museum att renovera och öppna sina dörrar för fansen under 2025 Indianapolis 500 och sa: “Det kommer att vara stängt under säsongen 2024 och sedan öppna upp för 2025 Indianapolis 500. Men cirka $60 miljoner i investeringar, det kommer att förvandlas helt inuti.”

Presidentens investeringsavslöjande kom som en chock för Chet, och han kunde inte hålla tillbaka sin misstro och utbrast, “Whoo!”

60 miljoner dollar i investeringar för renovering är en enorm summa, speciellt när inga större förändringar görs på utsidan av museet. Så, vilka är förändringarna som skulle bevittnas under 2025 Indianapolis 500-loppet?

Det rejäla renoveringspaketet på 60 miljoner dollar

Doug betonade att inga större förändringar skulle ske på utsidan, utan insidan skulle göras om helt. Han sa: “Det kommer att kännas som det vi är vana vid på utsidan, men när du går in kommer det att bli en helt annan upplevelse. Verkligen spänd på vad som är i horisonten för museet.”

Museet är inställt på att ge liv till racing på banan med sitt utställningsområde som sträcker sig över 6 700 kvadratfot med ett förhöjt utrymme som visar upp sitt galleri med vinnande bilar och ett STEAM-utbildningscenter med en racingsimulator som kommer att ge en uppslukande upplevelse av riktig racing, bland flera andra attraktioner. Säkert en syn att skåda!

Indianapolis Motor Speedway Museum, när det väl är klart, kommer att visa upp den rika historien om motorsportens utveckling samtidigt som fansen får en praktisk upplevelse av racerbilarna. Vill du besöka det förnyade museet? Låt oss veta.

RELATED ARTICLES

Mest populär