Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"I'm Purchasing the Game": Fans Go Wild när Claressa Shields delar ett...

“I’m Purchasing the Game”: Fans Go Wild när Claressa Shields delar ett videospel som involverar henne

Det har gått ett tag sedan fansen hörde några ringnyheter från Claressa Shields. I sin sista kamp kämpade hon Maricela Cornejo för det första titelförsvaret den 3 juni. Hon har inte återvänt till ringen än. Men fansen fick reda på att hon gick in i ett nytt flerårigt avtal med Professional Fighters League (PFL). Så enligt ryktesbruken kan hon markera en återkomst genom oktagonen nästa år. Den obestridda mellanviktsmästaren ser dock till att hon håller kontakten med sina fans genom sina rapporter utanför ringen.

Amerikas favoritvideo idag

Tidigt i dag nådde hon ut till följare på Instagram och informerade dem om det nya tv-spelet som får honom att slåss mot motståndare i ringen! Hon sa, “Kan inte ha ett obestridligt boxningsspel utan 3x obestridd mästare! Ja, GWOAT Claressa Shields finns i @undisputed_sci- Playable today, 12/7/23, on PC.” Redan har över 15 000 personer gett sina likes sedan hon skickade ett meddelande. Massor av fans kunde inte undertrycka sin lycka och hällde ut sina hjärtan i kommentarerna.

Fans berömmer Claressa Shields för att de har besökt platser, och det med rätta!

Spelets trailer visar hur hon kastar kombinationer som outboxar motståndaren. Likaså fick den tvåfaldiga olympiska guldmedaljören rubriker för att ha sökt hjälp från det bredare samhället för hennes årliga uppsökande program.

Följande användare ropade ut den obestridda mästaren. Sedan berörde de något de två verkar ha diskuterat vid ett tidigare tillfälle. Användaren förkunnade att de köper spelet och nämnde att Shields är förkroppsligandet av vad boxning handlar om. Ingen kunde någonsin bestrida det. Hon förtjänar med rätta sitt eget spel: “Chammmmmmmppppp Clarissa, det är dags! Vi pratade om detta! Nu köper jag spelet!! Men hon behöver och förtjänar verkligen sitt eget spel; visst är den här kvinnan boxningens ansikte utåt, män eller kvinnor, och du kan inte ens förneka det. Ge henne alla hennes blommor just nu.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ClaressaTheGWOATShields (@claressashields)

För denna följare var det hög tid att Claressa Shields dök upp på flera plattformar: “Bout time. De behöver den här damen på alla plattformar.” Sedan, inte särskilt ett fan av videospel, betonade detta fan att för den tvåfaldiga olympiska guldmedaljören skulle han göra ett undantag: “Oooookay, Champ… Jag gillar inte speciellt PC-spel, men för dig!!!! Jag spelar det här!!!!”

Detta fan kallade den obestridda mästarens spel banbrytande och sa att hon verkligen förtjänar all beundran: “Det är banbrytande; du är en GANGSTA för detta. Mycket respekt.” Så äntligen belyste denna följare hur, precis som i verkligheten, Shields ser skarp ut i videospelet. Hennes slag är otroligt precisa och utförda med precision. Följaren sa: “Det här spelet fick dig att se skarp ut här; dina slag är superskarpa och väl utförda, precis som i verkligheten!”

Visst, precis som “Iron” Mike Tyson‘Punch-Out’ hade tidigare, Claressa Shields ‘Undisputed’ kommer också att lämna ett bestående intryck på fans och följare över hela världen.

En retur, men var?

Det är intressant att notera att strax efter Claressa Shields flytt, ärkerival Savannah Marshall följde efter och gick med i PFL. De två träffades förra året den 15 oktober i Londons O2 Arena för att lösa mellanviktstvisten. Den amerikanske boxaren vann matchen enhälligt och blev den obestridda mästaren. Senare firade ‘Silent Assassin’s en seger över Franchón Crews-Dezurn för supermellanviktens obestridda titel. Men till fansens fullkomliga förvåning gick Shields in på konferensen efter kampen och ropade ärkerivalen. Det finns alltså en stor möjlighet att den mycket hyllade revanschen mellan de två boxarna lika gärna kan bli en blandad kampsport.

Tror du att Claressa Shields skulle kunna göra sig ett namn inom blandad kampsport som hon gjorde i boxning? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär