Friday, February 3, 2023
HemGolf"I'm Not Dead": Paige Spiranac Berates används "för att hjälpa någon annan"

“I’m Not Dead”: Paige Spiranac Berates används “för att hjälpa någon annan”

Paige Spiranac är förmodligen en av de mest framstående proffsgolfarna i golfvärlden. Hennes raka attityd är en annan aspekt som gör henne till en favorit hos fans. I linje med detta såg hon till att ropa ut mediehus för att de använde hennes namn för att publicera nyheter som inte ens var relaterade till henne. Hon diskuterade rubrikerna som stör henne i en av hennes senaste interaktioner…de som använder hennes namn för att publicera artiklar om andra enheter.

Paige Spiranac är en golfsensation. Hennes styrka utstrålas genom det stöd hon får av sina fans. Spiranac är den mest kända golfkändisen online och hennes självförtroende bidrar bara till anledningen till varför.

Paige Spiranac kritiserar användningen av hennes namn för att publicera andra

Spiranac, till exempel, drar sig inte för att uttrycka hur hon verkligen känner om saker som berör henne. I en interaktion nyligen pratade hon om några rubriker som berör henne.

En av dem var där intressenterna använde Paige Spiranacs namn för att marknadsföra någon annan. Hon såg till att göra klart att hon inte är klar.

Hennes starka presentation av sin synpunkt var verkligen tydlig. Hon pratade också om hur saker som är helt orelaterade till henne ibland marknadsförs med hennes namn vilket stör sensationen på sociala medier totalt.

Hon sa, “Jag ser den här rubriken mycket där det är som nästa Paige Spiranac eller vad som helst. Och det frustrerade mig lite i början. För att de använder mitt namn för att marknadsföra någon annan. Jag är inte död, jag är fortfarande här, jag trivs fortfarande, jag är inte gammal, jag är inte färdig.”

Paige sa också att just detta faktum irriterar henne till kärnan. Eftersom hon fortfarande frodas som spelare såg hon till att göra klart att hon inte skulle gilla mediehus som använder henne för någon annans publicitet, och det med all rätt.

Vad har Paige att säga om sitt innehåll?

I golfens historia har Paige Spiranac introducerat en synvinkel olik alla andra. Inte bara är hennes känsla för personlig stil högt ansedd, utan den fungerar också som ett exempel för andra kvinnor. Hon fungerar som ett exempel på hur man kan omfamna sin sexualitet och sin feminina sida.

Vissa människor är oroade över att se en mäktig kvinna som Spiranac som trivs med sig själv. Med tanke på att hon har postat samma typ av innehåll under lång tid och är stenhård på tillförlitligheten av detsamma.

Det är ingen mening med den oupphörliga fientligheten. Just dessa människor, enligt golfskönheten, borde raderas från hennes sociala medieliv. Anmärkningsvärt nog verkar Spiranac ha nolltolerans för sådan negativitet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär