Friday, December 1, 2023
HemNBA"I'm Not a Fool": Efter 19 år ger Candace Parker ett försiktigt...

“I’m Not a Fool”: Efter 19 år ger Candace Parker ett försiktigt svar på att besegra en NBA-stjärna

Las Vegas Aces power forward Candace Parker har sammanhängande färdigheter när det kommer till dunking. En sådan dunk chockade till och med en framtida NBA-stjärna. Men den trefaldiga WNBA-mästaren som har gjort många minnesvärda prestationer under sin karriär rensar nu lite rökridå runt den fantastiska showen. Medan hennes hoppning i McDonald’s High School All-American Dunk Contest förvånade alla, ger hennes reflektioner nu många en verklighetskoll på det betydelsefulla ögonblicket.

Det var den 29 mars 2004, när 17-åriga Parker blev den första kvinnan någonsin att vinna All-American Dunk Contest. Hon hade deltagit i tävlingen som senior i gymnasiet och mötte ett antal framtida NBA-spelare som sin tävling. Hon visade sin obefläckade talang och slog ikoniska figurer som JR Smith i tävlingen. Men flera år senare blir hon uppmärksam på det faktum att hon gjorde en av de spektakulära bilderna av sin dekorerade karriär.

Viskning från det förflutna

Candace Parker öppnade nyligen om den berömda kvällen och delade med sig av sina åsikter om att få det bättre över JR Smith. Hon sa: ”Jag är ingen idiot. JR Smith kan döda mig i vilken dunktävling som helst. Men han saknade sina dunks och jag gjorde min.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av espnW (@espnw)

2016 års WNBA Finals MVP har åstadkommit underverk i sin lysande karriär som sträcker sig över mer än ett decennium. Dessutom har hennes prestationer gett så mycket stolthet och ära till hennes fans genom åren. Detta är dock en anmärkningsvärd prestation som ingen verkar glömma. 6’4” Parker tog över spelare som Rudy Gay och Josh Smith under denna historiska tävling.

Detta var inte bara spännande för Candace att slå så välkända spelare, även hennes fans kunde inte få nog av henne.

Ögonblick av ära för Candace Parker

Candace Parker skickade ut ett tydligt budskap om jämställdhet och kvinnlig egenmakt genom sin fantastiska show den historiska kvällen. Även om hon bara ingick i tävlingen som ett reklamtrick, gav Candaces vinst en tydlig indikation på vad som skulle komma.

Publiken var ur sina platser efter denna magiska utställning av den begåvade forwarden. För att överväldiga alla helt och hållet visade hon till och med upp några enhandsdunkningar, rörelser bakom ryggen och blinda dunkningar.

Medan hon var tvungen att sitta ute och missa större delen av sin säsong, dödar Candace fortfarande det på sina sändningskanaler. Hon ser fram emot att få följa med Essen på banan igen. Icke desto mindre kommer denna showstopper-baller att fortsätta att överraska fansen med sina hisnande framträdanden i framtiden.

RELATED ARTICLES

Mest populär