Sunday, December 10, 2023
HemNFL"I'm Looking at the Picture... and I Said...": Cowboylegenden Michael Irvin köper...

“I’m Looking at the Picture… and I Said…”: Cowboylegenden Michael Irvin köper inte in på Jerry Jones’ läckta segregationsfoto från 1957

Jerry Jones står inför en motreaktion från avbrytarkulturen på grund av ett enda fotografi. Bilden går tillbaka till när Cowboys kung var ett barn i Arkansas. Bildens återkomst efter 65 år ledde till en total frenesi på sociala medier. Franchiseägaren har gått igenom mycket kritik. Men en Cowboys-legend stöder Jones över segregationsfotot från 1957.

Tidigare Cowboys WR Michael Irvin gick med i 105.3 The Fan med Shan, RJ och Bobby. De pratade om hur Cowboys kommer att införliva Odell Beckham Jr. i offensiven. Dessutom försvarade han Cowboys ägare och GM Jerry Jones efter att Washington Post publicerat ett foto från 1957.

Michael Irvin nämnde: “Jag tittar på bilden. Jag ser bilderna som skickats till mig direkt, och jag sa, okej, okej. Vad är detta? Jag tittar på bilden av Jerry som sitter längst bak, och det var i Arkansas, tillbaka i 56-57 närhelst det var. Alla i söder var på ett visst sätt på den tiden. Det var precis vad det var; alla i söder var någonstans. Jag ser inte Jerry framför den där kön som jag ser den där killen med cigaretten.”

DYK DYPARE

“Jag är som, om någon känner dig, herregud. Om du har något på gång, kommer de att döda dig. Men Jerry ser ut som en nyfiken 14-13-årig unge som tittade och hans ansikte såg inte ut som om han var där för strid. Inte som cigarettmannen. Han såg inte ut så, tillade han.

Vidare i intervjun berömde Irvin Jerry Jones och sa att folk försöker göra en falsk föreställning av en bild.

Jerry Jones reagerar på den omtvistade bilden från 1957 års protester

Fotbollsvärlden gick överdrivet efter att The Post delade en bild från protesterna 1957 vid Arkansas High. Det upptäckta fotografiet visar en 14-årig Jerry Jones i en randig skjorta och letar runt. Pressen omringade Cowboys ägare Jerry Jones, som bekräftade sin närvaro i publiken.

Medlem av Little Rock 9 reagerar på 1957 foto som har #Cowboys ägaren Jerry Jones i heta stolen.
Jones sa till reportrar att han var en “nyfiken unge” och sa “Jag har för vana att sticka den här näsan, rätt plats vid fel tidpunkt.” @FOX4 pic.twitter.com/geL3yXaEoL

— Steven Dial (@StevenDialFox4) 26 november 2022

Enligt ESPN uppgav Jones att han var omedveten om det berömda ögonblicket som ägde rum vid den tiden. Han tror att det är långt ifrån det. Händelsen skulle också påminna honom om att se till att sådana saker inte händer. Dessutom skulle det påminna Jones om att fortsätta med att göra allt möjligt för att förhindra sådana incidenter.

RELATED ARTICLES

Mest populär