Monday, December 4, 2023
HemSurfing"I'm All for the Legalization of Drugs": 11X WSL-mästaren Kelly Slater gjorde...

“I’m All for the Legalization of Drugs”: 11X WSL-mästaren Kelly Slater gjorde ett djärvt uttalande för att ta bort socialt stigma 2016

Surfing är en sport som kräver mycket tålamod och koncentration. Kelly Slater har 11 World Surf League (WSL)-titlar och 55 evenemangstitlar. Detta är tillräckligt för att berätta varför Slater är i en egen liga när det kommer till surfing. Esssurfaren är också den yngsta och äldsta vinnaren av WSL. Hans dominans i sporten är helt enkelt oslagbar av hans motståndare. För närvarande är han i 50-årsåldern och dominerar fortfarande vågorna.

Kelly Slater gjorde redan 2016 ett djärvt uttalande om legalisering av droger. Slater har alltid varit en nykter person, men av någon anledning ville han att droger skulle legaliseras.

Kelly Slater var kristallklar om legaliseringen av droger

Till skillnad från några andra idrottare har Kelly Slater alltid varit någon som gör sitt bästa för att vara ett exempel för samhället och den kommande generationen. Redan 2016, i en exklusiv intervju med GQ Magazine, vägde veteransurfaren sin åsikt om legalisering av droger.

“Jag väljer bara att inte gå utom kontroll,” sa Slater och fortsatte, “jag är helt för legalisering av droger – alla droger, faktiskt.” Slater dricker öl då och då, och han försöker alltid hålla sig så nykter han kan.

Delar en stor våg med min vän Brutus.@KonaBrewingCo #konapartner#annons#sponsrad pic.twitter.com/WbQFYoecFr

— Kelly Slater (@kellyslater) 2 juli 2021

“Utbilda [people]skatt [drugs] och få samhället att inte ha dessa stigmatiseringar på någon som är en drogmissbrukare,” tillade Slater “Du vet, ofta är ett drogberoende en bieffekt av ett känslomässigt problem för människor.”

Slater ville aldrig att narkotikamissbrukare skulle möta stigma från samhället. Han ville göra slut. Den professionella surfaren trodde på förändringen.

Det fanns en stor anledning bakom surfarens oro angående denna fråga.

Kelly Slaters pappa led av alkoholism.

Eftersom Slaters pappa led av alkoholism var detta anledningen till att hans mamma och pappa skildes när han bara var liten. Slater levde ett tufft liv, eftersom hans familjs ekonomiska situation inte var bra. Hans far bidrog inte heller med något som skulle ha hjälpt dem ekonomiskt.

Slaters pappa var inte ett fan av starksprit, men han brukade dricka för mycket öl. Enligt Slater är alkoholism en konstig sjukdom. Inte ens efter att ha druckit mycket öl, visade inte hans far något kränkande beteende mot Slater eller hans familj.

Håller du också med Kelly Slater om det sociala stigma människor har mot drogmissbrukare? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär