Monday, February 26, 2024
HemNASCAR"I'll Take a Baconator and a Frosty"- Ross Chastain välkomnar Wendys SVG...

“I’ll Take a Baconator and a Frosty”- Ross Chastain välkomnar Wendys SVG & Daniel Suarez Alliance; Fansen hejar på den ikoniska sponsorns återkomst

Trackhouse Racing stärker sin sponsorarsenal. Efter det senaste tillkännagivandet om att Quaker State återvänder till Chevrolet-laget nr 99 för säsongen i cupserien 2024, har Justin Marks och Co välkomnat en ny partner, det ikoniska snabbmatskedjeföretaget Wendy’s, med stil. En sketchvideo delades nyligen av Trackhouse Racing-teamets officiella X-sida, där den nya föraren Shane van Gisbergen och Daniel Suarez nicka till Ross Chastainförberedelser för säsongen 2024.

I videon gjorde Chastain till och med sin förkärlek för det ikoniska varumärket tydlig och välkomnade senare Wendy’s med en stilig beställning av en Baconator och en Frosty. Att bevittna utbytet mellan de två parterna gjorde fansen upphetsad när de uttryckte sin entusiasm för partnerskapet.

Ross Chastain doppar sina pommes frites i Frosty

Sedan förra årets föreställningar, Trackhouse Racing har attraherat bättre än någonsin sponsorer. Anheuser-Busch skrev ett avtal med teamet förra året, vilket är ett betydande tillägg med tanke på Busch Lights inflytande på NASCAR. Efterföljande Kevin Harvicks plats som representant för Busch Light-sponsringen är ett stort plus för Trackhouse.

Worldwide Express har också återvänt för att backa #99 och #1-bilen 2024 som primär sponsor. Wendy’s är det senaste företaget att gå med i listan över stora namn som stödjer laget. Förra året stödde varumärket den tidigare Legacy Motor Club-föraren Noah Gragson. Gragson tävlade på Chicago Street Race med den klassiska Baconator-logotypen på sitt chassi. År 2024 kommer det att sponsra vinnaren av samma lopp, Shane van Gisbergen, i Xfinity-serien.

Ross Chastain välkomnade Wendy’s till laget och twittrade, ”Jag tar en Baconator och en Frosty. Välkommen till huset, @Wendys!”

Jag tar en Baconator och en Frosty. Välkommen till huset, @Wendys! https://t.co/Y5VegXcmMI

— Ross Chastain (@RossChastain) 17 januari 2024

I en annan interaktion mellan Melon Man och ett av fansen kommenterade fansen, “Ross, doppar du dina pommes frites i frosten? Vi behöver veta.” Ross Chastain svarade uppriktigt, “Vem gör inte det?”

Daniel Suarez kommer att vara med i Xfinity Series-premiären på Daytona och tävla med Wendy’s som sin primära sponsor nästa månad. Affären kommer också att se Wendy’s som huvudsponsor för SVG i två Cup-serien lopp, inklusive Talladega, och som associerad sponsor för honom i ytterligare sex cuplopp. Dessutom kommer märket också att finnas med hans #97 Xfinity-bil i ett lopp.

Sist men inte minst kommer Wendy’s också att servera gratis mat och varor på Daytona 500. Det ser ut som att varumärket har lagt fram en utarbetad plan för att locka sina fans till NASCAR-gemenskapen. När man tittar på kommentarerna kunde det inte ha varit mer korrekt.

Läs mer: Brad Keselowski snubbar Denny Hamlin när han klumpar Corey Heim i samma kategori som Dale Earnhardt Jr & Ryan Blaney

Fans omfamnar Wendys våg på Trackhouse Racing

Trackhouse Racing har etablerat sig som ett av de mest älskade lagen i fanskaran. Med Ross Chastains popularitet växande bland massorna, har Daniel Suarez också varit en sympatisk personlighet i garaget och lagt till mexikanska fans till fanskaran. SVG:s historiska debutvinst gjorde honom också till en omedelbar kulthjälte i samhället. I sin korta historia har Trackhouse Racing fått fans snabbt.

När han tillägnade sin Wendy’s triple cheeseburgare till framgångarna för Shane van Gisbergen och Daniel Suarez, skrev ett av fansen, “Kan inte vänta med att se upplägget och nej min nästa trippel cheeseburgare kommer att hjälpa mina killar att vinna. Riktigt läckra hamburgare.”

En annan komplimenterade drömduon Wendy’s och Busch när han sa, “Wendy’s och skölj ner den med en Buschhhhh.”

LETS GOOOOOOOO pic.twitter.com/iNVUEQAy70

— Tyska Kyle Busch (@GermanKFB) 17 januari 2024

Ett annat fan använde omfattande ordlek med tillkännagivandet och kommenterade, “Jag vill ha en Shane Van Gisburger!” som en annan uttryckte sin önskan att Wendys skulle lägga till en vattenmelonburgare till menyn. Han skrev, “Ross, du måste få en vattenmelonburgare nu.”

Vem gör inte det?

— Ross Chastain (@RossChastain) 17 januari 2024

Med sponsorerna och en spännande rad förare har starten på 2024 varit väldigt spännande för Justin Marks och Trackhouse. Ett eventuellt tillkännagivande om en ny förare i Project 91-bilen skulle vara som grädde på moset.

Inlägget “I’ll Take a Baconator and a Frosty”- Ross Chastain välkomnar Wendys SVG & Daniel Suarez Alliance; Fans Cheer Iconic Sponsor’s Return dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär