Saturday, January 28, 2023
HemMMA"I'll Fight Buchecha Next Year" – Anatoly Malykhin riktar sig till BJJ...

“I’ll Fight Buchecha Next Year” – Anatoly Malykhin riktar sig till BJJ Legend Next

Anatoly “Sladkiy” Malykhin kommer att njuta av festsäsongen ännu mer än vanligt efter sin senaste triumf i huvudevenemanget ONE på Prime Video 5 den gångna lördagen den 3 december.

ONE Interim Heavyweight World Champion kammade hem två tidiga julklappar när han slog ut Reinier “The Dutch Knight” de Ridder i den inledande omgången – det lätta tungviktsguldet och en cool prestationsbonus på 100 000 USD.

Men medan andra världsmästare skulle ta den här ledigheten för att fokusera på andra aspekter av livet, Malykhin håller redan på att utarbeta planer för att stärka sin dominans i två divisioner.

Och en idrottare som den ryske stjärnan har i åtanke är den flerfaldige BJJ-världsmästaren Marcus “Buchecha” Almeida.

Anatoly Malykhin ser Marcus Almeida

“Jag gillar Buchecha. Han är en bra kille. Jag kanske kämpar mot Buchecha nästa år. Jag gillar honom verkligen som person. Så jag skulle inte vilja slåss mot honom ärligt, sa Golden Team-representanten.

“Men om han fortsätter att ropa ut mig kommer jag naturligtvis att acceptera kampen. Men [between] han och De Ridder, jag kan inte jämföra dem eftersom han är så mycket bättre än Reinier i jiu-jitsu. Så om jag råkar slåss mot honom måste jag uppdatera mina färdigheter i jiu-jitsu.”

Naturligtvis är det mest uppenbara alternativet innan Malykhin tar sig an någon annan en ONE Heavyweight World Title-föreningsmatch med divisionskungen Arjan “Singh” Bhullar.

Men efter ett par misslyckade försök och en skada på Bhullar har ryssens tålamod tappat.

Inget intresse för Arjan Bhullar

“Han är bara svag. Han förtjänar inte att vara med i ETT mästerskap för det händer bara, varje gång. Så han är bara en svag fighter”, sa 34-åringen om Bhullar.

I verkligheten vill Malykhin ta alla alternativ som faller i hans händer härnäst, och han har ett par personer som han litar mer än någon annan för att få det att hända.

Med två världstitlar och ett obesegrat rekord fortfarande intakt är ryssens självförtroende skyhögt, och han vill låta sina prestationer inom Circle tala.

“Jag tror att jag kommer att överlåta det till min fru eftersom hon är min chef och, naturligtvis, chefen själv, Chatri Sityodtong. Jag är redo för vem som helst. Jag är bara här för att göra showen, så alla borde vara redo”, sa Malykhin.

”Jag ska sätta upp en show varje gång jag ska komma till buren. Och jag är redo för vem som helst. Jag ska ta alla. Och jag kommer att vinna, så gör dig redo för mig.”

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär