Sunday, December 10, 2023
HemBoxing"I'll Chose Wisely Messing With That Man": Den lätta Kingpin Devin Haney...

“I’ll Chose Wisely Messing With That Man”: Den lätta Kingpin Devin Haney varnad av fans, får motreaktion för Gervonta Davis-kommentarer

Devin Haney och Gervonta Davis är bland de bästa boxarna i sporten idag. En kamp mellan de två nådde dock aldrig sin frukt. Davis är för närvarande ett samtal om staden på grund av hans efterlängtade kamp mot Ryan Garcia. Han slogs senast mot Rolando Romero i den kvadratiska cirkeln, och han nämnde att han är villig att slåss mot Haney.

Han säger bara sånt här skit när han fick ett slagsmål i rad… Nigga är inte borta aldrig slåss mot någon! 🤡 https://t.co/f6Mz6mKWHn

— Devin Haney (@Realdevinhaney) 28 november 2022

Devin Haney gick nyligen in på Twitter och delade videon med Gervonta Davis och sa att han kommer att slåss mot Haney. Han skrev i bildtexten, “Han säger bara det här skiten när han fick ett slagsmål i rad… Ni**a ain’t gone never fight nobody!”

Efter detta rörde fansen kommentarsektionen för att dela sina åsikter. Tydligen fick Haney kritik för att förnedra Davis trots att den senare hade ett bättre CV.

Fansen reagerar på Devin Haneys kommentarer om Gervonta Davis

Haneys senaste match var en revansch med den australiensiske boxaren George Kambosos Jr. Fans fortsätter att tro att Davis har besegrat bättre boxare än Haney någonsin har mött, trots att han har ett perfekt resultat på 29-0. Ta en titt på några av de vanligaste reaktionerna från fansen.

För en gångs skull håller jag med devin, han kommer inte att slåss mot några toppkämpar. Snacka om ett bra spel.

— REISS FARRELL. (@reece_duran) 28 november 2022

Han slåss mot Ryan efter Hector, jag garanterar att efter att du slåss mot loma, tar du slut på 135

— Ricardo Barbosa (@RicoTheBiggest) 28 november 2022

Tank kommer att sova vem som helst. Jag väljer klokt att bråka med den mannen. Tank dödar människor i den ringen. Jag tror aldrig att du slagit ut någon tidigare.

— MiamiMade305 (@JunkieSrt) 28 november 2022

Devin sätter på en klinik mot tank som är lätta pengar för Haney

— Tachi 🇵🇹 (@Heat4evr) 28 november 2022

Hans CV är bättre än ditt, det är verkligen inte ens nära bro https://t.co/YWPRlR9Y1y

— Patriots Are Ass (@chrisss_2X) 29 november 2022

Omg du är på väg att bli utslagen nästa https://t.co/cMY0p42N2M

— Adrian Perez (@perez9108) 29 november 2022

Du har aldrig kämpat mot en bra fighter ännu bum https://t.co/9hRHVlPgqt

— 🔫🆘🅰 (@DMR_4L) 28 november 2022

Vad händer härnäst för Gervonta Davis och Devin Haney?

Tank Davis kommer att ses försvara sitt WBA-bälte mot Hector Luis Garcia den 7 januari. Kampen är planerad att äga rum på Capitol One Arena i Washington DC Men fansen förväntar sig att se honom slåss mot Ryan Garcia i den kvadratiska cirkeln. Både Gervonta och Ryan har fenomenala rekord och att se dem slåss skulle verkligen vara en storsint uppgörelse.

Haney å andra sidan har ingen laguppställning klar för 2023. Däremot spekuleras han i att gå upp mot Vasyl Lomachenko härnäst. Den senare har varit borta från sporten när han åkte tillbaka till sitt hemland, Ukraina, för att stå för sin nation på grund av den ryska invasionen.

Men Lomachenko har nyligen gjort en boxningsåterkomst och fansen är glada över att se honom mot Haney. Ändå, efter Davis kommande två matcher, kan det finnas en möjlighet att han skulle slåss mot Haney nästa. Under tiden, vad tycker du om den här matchen? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär