Monday, February 26, 2024
HemWwe"IF*****g Hate Myself": Logan Paul blir känslosam när han diskuterar sitt fall...

“IF*****g Hate Myself”: Logan Paul blir känslosam när han diskuterar sitt fall med Dwayne Johnson för flera år sedan

WWE-legend och 16-faldig världsmästare John Cena gick nyligen med i diskussionen om IMPAULSIVE avsnitt 407. Intressant nog erkände han att det var ett “jävla dumt” drag att ropa ut The Rock. När Dwayne Johnsonämnet kom upp till och med Logan hade några insikter att dela om hans nedfall med Den store.

Under avsnittet blev Logan Paul känslosam när han diskuterade hans brott med Dwayne Johnson för flera år sedan. Cena förtydligade, “Jag har inget emot Dwayne. Han fattade inga felaktiga beslut; det var allt jag.” Efter att ha reflekterat över sina tidigare handlingar, erkände Cena en känsla av självbesvikelse och gjorde det till en drivkraft för personlig framgång.

Paul tillade, “Jag tror att en del av det är att jag hatar mig själv för att jag svikit honom, och det är som att den ilska jag har, även bara mot mig själv, förvandlades till denna drift.” Han erkände att han hade ett egoproblem och uttryckte behovet av ett samtal med The Rock.

Trots att de fallit ur, avslöjade Logan Paul att han växte nära The Rock under sin högsta onlineframgång. Till och med producera flera videor tillsammans. Boxaren ansåg The Great One som sin idol. Deras vänskap upphörde dock efter den kontroversiella incidenten i Japans Aokigahara-skog.

Vad tycker du om att Paul försöker laga sitt sätt med Dwayne Johnson?

Inlägget “IF*****g Hate Myself”: Logan Paul Gets Emotional While Discussing His Falling Out With Dwayne Johnson Years Back dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär