Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuildingIFBB Pro spekulerar i COVID-19-pandemin som en möjlighet till tragiska dödsfall bland...

IFBB Pro spekulerar i COVID-19-pandemin som en möjlighet till tragiska dödsfall bland bodybuilding-gemenskapen: “Världen är fetare och ohälsosammare än någonsin”

Marc Lobliner är en fitnessentusiast, kroppsbyggarproffs och fitnesstränare, vars träning har hjälpt många unga kroppsbyggare att vinna popularitet och deras perfekta fysik. Kroppsbyggaren använder ofta sina sociala medier som ett verktyg för att sprida medvetenhet om de rätta sätten för hälsa och fitness.

Amerikas favoritvideo idag

På liknande linjer visade Lobliner nyligen sin oro över de senaste dödsfallen som har hänt inom bodybuilding. Enligt influencern är det inte bara PED och steroider som har haft en roll att spela i dessa dödsfall. Han tvivlar på att pandemin kan ha haft en inverkan på dem också.

Marc Lobliner oroar sig för att människor är ohälsosamma

Sedan början av året har kroppsbyggarvärlden sett många nedgångar på grund av många orsaker. En av de sorgligaste bortgångarna var Jo Lindner aka Joesthetics, som gick bort på grund av ett aneurysm vid 30 års ålder. I sin senaste video pratade Lobliner om bortgången av den 57-årige kroppsbyggaren Shaun Davis, innan han grävde ner sig i sina tankar om vad som kan ha orsakat dem.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Marc Lobliner (@marclobliner)

Lobliner pratade om att han var orolig för att människorna skulle bli ohälsosamma efter pandemin, och antydde att många i över två år var tvungna att stanna hemma på grund av karantän. Detta kan också ha varit en av anledningarna som ledde till nedgången i hälsan. Han klargjorde också, “Jag säger inte att en sak orsakade det, jag har ingen aning! Vi hade ett nytt virus, en massdistribution av en terapi för nämnda virus, och världen är fetare och ohälsosammare än någonsin.”

Han tillade vidare att detta bara kan vara en av anledningarna. “Kan vara en eller alla av ovanstående eller till och med något annat!” han skrev.

Lobliner råder ofta sina följare att hålla sin hälsa över allt annat. Tidigare hade han pratat om att han aldrig skulle kompromissa med hälsan.

Marc Lobliner ser “extrem” ut samtidigt som han sköter sin hälsa

Lobliner har tidigare laddat upp en bild på sin strimlade kroppsbyggnad som visar att hans hårda arbete och uthållighet lönade sig efter så många år. Lobliner krediterade också ett Epsom-saltbad för den muskulösa och mejslade strukturen.

Varför blir moderna kroppsbyggare för stora?

Men när man tittade på hans kropp, visade många fitnessentusiaster oro över hans extrema magerhet. Men kroppsbyggaren satte alla tvivel i ro och avslöjade att han var absolut frisk. Fortsätter med att säga att hans puls låg på 48 slag/min och hans blodtryck var 110/60. “Jag förstår att det här ser extremt ut men jag är superfrisk, bara VÄLDIGT MAL”, skrev han.

Håller du med om tanken på att människor blivit ohälsosammare efter karantänen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär