Monday, December 11, 2023
HemBoxing"If You're Fat": Tyson Fury reagerar på att slå Cristiano Ronaldo för...

“If You’re Fat”: Tyson Fury reagerar på att slå Cristiano Ronaldo för att bli “Världens sexigaste idrottsman”

I en överraskande twist, Cristiano Ronaldo har förlorat sin titel som den “sexigaste idrottsmannen”, med den oväntade äran till “The Gypsy King” Tyson Fury. Uppgifterna har samlats in av Illicitencounters.com från åsikter från 2 000 brittiska kvinnor. Det avslöjar dessutom en förändring i uppfattningar när de betygsatte 30 kända och aktiva manliga idrottsstjärnor på en skala 1-10 för “sexighet”. Överraskande nog kom Tyson Fury fram som damernas bästa val, med imponerande 9,3 av 10.

Furys popularitet förstärks potentiellt av hans närvaro i Netflix-dokumentären At Home with the Fury’s. Det visar också sportfigurernas mångfacetterade karaktär i fansens ögon. Denna prestation tillkännagavs av Frank Warren nyligen på presskonferensen och Fury svarade på det från första hand.

Tyson Fury talar om att vara den sexigaste idrottaren på planeten

Särskilt några välkända namn som boxare och före detta Love Island-stjärnan Tommy Fury misslyckades med att knäcka topp tio, säkrade den 13:e platsen, medan influencer boxare Jake Paul rankad 21:a och tvåfaldig mästare i Wimbledon Andy Murray landade på nummer 27. Han hade till och med överträffat Taylor Swifts pojkvän, Travis Kelceoch tidigare motståndare Anthony Joshua.

Han sa, “Jag vill bara säga en stor shoutout till alla som stöttat mig, alla mina vänner och familj för det här ögonblicket, väldigt speciellt. Sexigaste idrottsman i livet. Säg aldrig aldrig människor, tro alltid på dig själv. Om du är tjock och du är flintskallig, kommer du antagligen att bli lagom.”

Dessutom var detta en överraskning för många fans. En självutnämnd “tjock man” har på något sätt överträffat olika idrottare med idealistiska kroppstyper. Fury tog lätt på det och gjorde det till ett skämt som vanligt. Vad är dina tankar om detta? Berätta för oss i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär