Saturday, January 28, 2023
HemBoxingIce Cube Comes Clean på Kanye 'Ye' West-anklagelserna i Mike Tysons podcast

Ice Cube Comes Clean på Kanye ‘Ye’ West-anklagelserna i Mike Tysons podcast

Rapparen Ice Cube och Kanye ‘Ye’ West är två av de mest ikoniska namnen i hiphopvärlden. Det har dock inte bara varit solsken och regnbågar mellan duon den senaste tiden. Och ni som drar in Cubes namn i hans senaste kontrovers hade säkert en viktig roll i denna fejd. Faktum är att Cube öppnade upp för Mike Tyson ungefär detsamma, på hans podcast.

Cube, vars riktiga namn är O’Shea Jackson Sr., gästade nyligen podcasten “Hotboxin with Mike Tyson” med “The Baddest Man on The Planet” själv. Dessutom var tidigare Los Angeles Lakers small forward, Matt Barnes, närvarande som medvärd för avsnittet.

Trion sågs tala om en rad olika ämnen från hiphopbranschen till senaste kontroverser.

Ice Cube berättar för Mike Tyson och Matt Barnes om Kanye West

Frågorna övergick ytterligare till den senaste kontroversen som involverade Ye. Och Ice Cube hade säkert några få ord att säga om det. I samtalet nämnde Barnes: “Du har varit någon som har varit en fri tänkare och fri talare hela din karriär. Och det är det som för mig gör dig till en av de största på senare tid, du vet.”

Han fortsatte vidare med att fråga Cube om att Ye skulle dra in hans namn i kontroversen.

Som svar sa Cube: “Du vet när någon visar det. När en ni**a slog ut festen. Och säg att han gjorde det tack vare dig. Du måste säga något om det, du vet vad jag säger. Det är som homie, nah, nah. Du måste stå på det här på egen hand. Det är du bror.”

Dessutom hade Cube också några utvalda ord för Ye. Han sa: ”Jag sa ingenting. Det är bara det att i slutet av dagen var jag bara tvungen att låta alla veta. Det vet du, skyll inte på mig. Snacka om dig om du vill. Men skyll inte på mig för skit. “

Noterbart, Ye hade nyligen nämnt att Cube hade varit en inspiration för hans kontroversiella kommentarer.

Tyson ger en ärlig åsikt om Ye

Medan Ye kan ha hamnat i soppan för hans oslagna uttalanden, inklusive påståenden om att han är en “gud”. Det verkar som att “Iron” Mike förstod var han kom ifrån. Faktum är att Tyson i ett äldre avsnitt av sin podcast grävde ner sig i Yes påståenden.

Tyson nämnde det medan Yes samtal var otäcka och kunde låta vansinniga. Dessa var egenskaperna hos en ledare. Tyson nämnde också att Ye är vanföreställningar och har “mentala problem”. Men de flesta ledare har liknande problem.

Vad är dina tankar om Cubes uttalanden om Ye? Dela i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär