Wednesday, February 28, 2024
HemUfcIan Garry skiljer sig från Conor McGregors inställning när han återvänder till...

Ian Garry skiljer sig från Conor McGregors inställning när han återvänder till UFC 298 Awaits – “Family Time”

Ian Machado Garry var ursprungligen planerad att möta Vincent Luque på UFC 296 förra månaden. Men irländaren valde att dra sig ur på grund av lunginflammation, med hänvisning till hot mot honom och hans familjs säkerhet i staterna som härrörde från hans fejd med Sean Strickland.

Strickland hade anklagat irländarens fru för att vara en succubus och pedofil efter att rykten om att hon skrev en bok om att dejta yngre idrottare tillsammans med andra konstiga rykten om deras äktenskap började cirkulera online. ‘The Future’ var upprörd över detta och varnade den dåvarande mästaren i mellanvikt att han skulle slåss mot honom. Problemet verkar dock ha avtagit för nu och 26-åringen förbereder sig för att möta Geoff Neal på UFC 298 nästa månad och är redan i läger för att förbereda sig för kampen.

Ian Machado Garry kommer att möta Geoff Neal på UFC 298

Den tidigare Cage Warriors-mästaren har vunnit alla sina sex matcher i UFC, fyra av dem på knockout. Den obesegrade weltervikten är en av de mer lovande 170-pundsutsikterna och kommer med största sannolikhet att bryta sig in i de fem bästa i divisionen om han kan besegra #11-rankade Neal på ett övertygande sätt.

Neal, som har öppnat som en liten bettingfavorit, förväntas bli en tuff utmaning för irländaren. En av de mer erfarna veteranerna i divisionen, Neal, tappar förlust Shavkat Rakhmonov i augusti förra året och en vinst mot Garry kommer att få honom tillbaka i titelracet.

Frågor har väckts om hur den senaste kontroversen relaterade till hans fru, Layla Anna Lee, har påverkat honom. Även om det bara kan besvaras när han kommer i oktagonen för sin nästa kamp, ​​jobbar han hårt. 26-åringen har redan startat sitt kampläger och avslöjade i ett nyligen inlägg på Instagram att han hade tagit med sig sin familj. Han lade upp bilder på honom på stranden och spenderade tid med sin lilla son. Detta skiljer sig från hur de flesta fighters, inklusive Conor McGregornärmar sig sina läger och väljer att lämna sin familj bakom sig.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av “The Future” Ian Machado Garry (@iangarry)

”Jag är så välsignad att jag får ta med mig min lilla pojke överallt. Fight camp är bättre med dig lille Leo!” han rubricerade inlägget. Och när han rustar sig för att möta Neal, låt oss ta en titt på kontroversen som har påverkat hans mentala hälsa.

Sean Strickland anklagar ‘The Futures fru för att vara en succubus

Layla Anna Lee, fjorton år äldre än Garry, är en före detta programledare och journalist. Hon skrev en satirisk bok 2012 med titeln “How to Be a WAG”. Termen WAG hänvisar till hustrur och flickvänner till toppidrottare i Storbritannien och boken tar en sardonisk titt på den bistra och ensamma verkligheten bakom den glittriga livsstilen. Detta fick fansen att anklaga Anna Lee för att ha manipulerat Garry, genom att använda taktik från hennes bok, till att gifta sig med henne. Strax efter gick Sean Strickland till Twitter och kallade henne en “sexuell rovdjur”.

“Ian Garrys fru är en sexuell rovdjur… Hon sökte upp en ung idrottsman för att förföra för att hon börjar bli gammal och fortfarande ville bli känd… Ingen av berömmelsen ville ha dig så du rov på ett barn… Du är och kommer för alltid att bli känd som en succubus “, skrev ‘Tarzan’. Detta fick irländaren att hota att stämma Strickland. ‘The Future’ har också talat om att händelsen har påverkat honom mentalt.

Läs mer: “Högst betalda” – Snubbar Conor McGregor, Jon Jones lyfter fram hans ekonomiska intäkter från UFC och “Great Relationship” med Dana White

Inlägget Ian Garry Separates Himself From Conor McGregor’s Approach as His Return at UFC 298 Awaits- “Family Time” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär