Sunday, December 10, 2023
HemNFL"I Would Whoop Eli": Rob Gronkowski hävdar sin dominans över 2x Super...

“I Would Whoop Eli”: Rob Gronkowski hävdar sin dominans över 2x Super Bowl-mästaren Eli Manning efter pensionering i denna nya sport

Eli Manning är en av få spelare som har ett fläckfritt rekord mot Patriots och Tom Brady. Medan han har vunnit 2 Super Bowls mot den Boston-baserade outfiten. I en av dessa stal han en chans från Rob Gronkowski att bli en 5-faldig Super Bowl-mästare. Och även om Gronk inte kan hämnas förlusten på den stora scenen, har han utfärdat en varning för Manning. Lovar att ge quarterbacken ingen chans i den snabbt växande sporten pickleball.

Den pensionerade tighten pratade med “Today” om sina nya satsningar för att stödja kampanjen No Kid Hungry. Gästen diskuterade också nya hobbyer för att hålla sig sysselsatt efter sin andra pensionering. Spelaren gav ett rop till den snabbt växande sporten pickleball. När Elis namn kom upp under personerna som har gått över till sporten hade Gronk en sak att säga. “Jag skulle pyssla Eli,” tillade Gronk lekfullt. “Ingen chans.”

DYK DYPARE

Gronkowski berömde sporten och nämnde dess instrumentalitet som ett roligt träningspass. “Det är ett otroligt träningspass, först och främst,” förklarade den tidigare TE. “Och du märker inte ens riktigt träningen du får och det är bara roligt att göra och vem som helst kan göra det i alla åldrar också.” När förslag på en välgörenhetsmatch mellan Gronk och Manning för att samla in pengar lades fram av värdarna, var 33-åringen helt beredd på det. “Ett hundra procent. Jag älskar den idén, sa Gronk. Men fansen vill att starttight end ska komma tillbaka till ligan och hjälpa Tom Brady att säkra ännu en Super Bowl.

Rob Gronkowski stänger dörren för en eventuell återgång till fotbollen

NFL-ikonen kom ut efter sin pensionering 2020 för att följa Tom Brady till Buccaneers. Och efter att ha vunnit ytterligare en Super Bowl och dominerat ligan, hängde Gronk sina stövlar för andra gången innan den här NFL-säsongen började.

Sedan dess har spekulationerna om en eventuell återkomst aldrig riktigt försvunnit. Speciellt med Brady och Bucs i stort behov av ett mirakel för att vända sin förmögenhet. Men Gronk har andra idéer. Han håller fast vid mottot “Andra gången måste du stanna i pension.” Genom att lägga alla rykten i stå har han den här gången klargjort att ett enkelt samtal från TB12 inte skulle göra susen.

Buccaneers sitter i toppen av NFC South. Men de har bara 5-6 den här säsongen. Deras senaste nederlag kom i händerna på Browns-laget “en down on their luck”. Och Brady själv såg långt ifrån den spelare han har varit de senaste åren. Men tack vare sin uppdelning håller piraterna på något sätt flytande.

RELATED ARTICLES

Mest populär