Saturday, December 9, 2023
HemWrestling"I Would Have Fired Him": Hulk Hogans "Standards" aktiverade en fördömande kommentar...

“I Would Have Fired Him”: Hulk Hogans “Standards” aktiverade en fördömande kommentar om honom 2015

Tja, när du är lika stor som Hulk Hogan i brottningsbranschen, finns det säkert några hatare. Men till skillnad från andra brottare finns det så många tillfällen då hatet mot Hogan var berättigat. Mannen var den moderna brottningens stamfader. Så uppenbarligen utvecklade han ett stort ego när han arbetade för WWE på 80-talet.

Detta ledde till att Hulkster ville ha de stora huvudevenemangspositionerna varje gång. Till och med när han var klar med att jobba för WWE bytte han till WCW och använde sin stjärnkraft för att bli toppkillen direkt. Men medan vi under åren har hört många brottare prata om Hogan i ett dåligt ljus, var de alla människor som arbetade med killen. Men den här gången har den här WWE-legenden, som aldrig träffat Hogan i ringen, ett ordval för den tidigare WWE-mästaren.

WWE-legenden spelade en gång bönor på hans tankar om Hulk Hogan

I en intervju 2015 fick Bob Backlund frågan om sina tankar om Hulk Hogan. Han sa, “Jag trodde att han inte uppfyllde standarderna och jag vet att Bruno skulle ha trott att om jag hade gjort alla de fåniga saker han gjorde så skulle han inte ha gillat att jag var mästare och jag är säker på att Bruno känner på samma sätt. Han (Hulk) uppfyllde inte standarderna utanför ringen för att kunna representera WWF. Fick WWE sparken honom nyligen? För jag skulle ha sparkat honom för trettio år sedan. Han sa en sak och gjorde en annan.”

DYK DYPARE

Medan Backlund har rätt i att Hogan inte uppnådde Samartinos storhet, var Hulkster en annan kille. Hans inflytande på verksamheten hade en annan färg. När Vince McMahon valde Hogan letade han efter nästa Samartino men han hittade Hogan. Hogan var mer dramatisk med sitt beteende och rörelser i ringen än Samartino. Medan den senare spelade en mans karaktär, var Hogan mer av en superhjälte för barnen.

Hogan var inte den bästa på brottning, men han blev en prototyp för brottarna att komma efter honom. John Cena, Dwayne Johnson och Roman Reigns bland andra har tagit en del av Hogans gimmick också i sina karaktärer.

Berätta för oss vad du tycker om Backlunds åsikt i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär