Tuesday, February 27, 2024
HemOlympics"I Will Be Back in Paris": Fast beslutsam USA Gymnastics Star avslöjar...

“I Will Be Back in Paris”: Fast beslutsam USA Gymnastics Star avslöjar sitt nyårslöfte, siktar på Paris Comeback

Rushen för OS har intensifierats när år 2024 äntligen är här, och pryder allt och alla. Länder kommer snart att påbörja sina försök för att förbereda sina nationers olympiska lag för att tävla i Paris om bara 205 dagar. Detsamma gäller USA:s gymnastiklag för herrar, som nyligen tog andraplatsen vid gymnastik-VM 2023. De vill stärka sin segersvit i Paris.

Amerikas favoritvideo idag

Team USA-medlemmar arbetade tillsammans i Belgien för att tjäna sig en kvot för de kommande OS i Paris. Men nu ska de tävla mot varandra för att se till att de skördar vad de sådde i Antwerpen. Intressant nog fångade ett inlägg på sociala medier en amerikansk gymnast som förklarade att han skulle kvalificera sig för Paris med en udda referens, och det säger sitt.

Det smarta svaret av Donnell Whittenburg

Team USA och USA Gymnastics laddade nyligen upp ett gemensamt inlägg med en video med en kort intervju av det amerikanska herrlaget. Intervjuaren frågade gymnasterna vad de manifesterade för 2024. Alla gav häftiga svar, men svaret från Donnell Whittenburg stack ut mest.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Team USA (@teamusa)

Whittenburg sa, “Jag manifesterar att jag kommer att vara tillbaka i Paris.” Även om detta kan verka som ett konstigt svar till en början, syftar Whittenburg faktiskt på hans framträdande i Paris 2022 i World Challenge Cup. 29-åringen hade tagit en bronsmedalj i både parallellstavar och ringar.

Whittenburg skulle vilja visa samma flyt i sina rörelser som hans tankar och kvalificera sig för OS i Paris. Dessutom skulle han också vara angelägen om att förvandla sina bronssegrar till guld vid evenemanget. Medan Whittenburg aldrig har varit en del av det olympiska laget tidigare, har han stor sannolikhet att klara sig den här gången. Faktum är att han nyligen hjälpte USA Gymnastics att vinna i Santiago.

Pan Am Games-mästare förvandlas till en olympisk mästare?

Donnell Whittenburg hjälpte Team USA att vinna lagets guldmedalje och tog även ett individuellt guld i kategorin ringar. Whittenburg var inte en del av gymnastiklaget som fick OS-kvoten i Belgien. Däremot kommer han säkerligen att utnyttja den möjlighet han har för att kvala in till OS.

SE BERÄTTELSE – Med oro inför OS i Paris i luften tar Simone Biles sina nästa steg efter en overklig comeback

Pan Am-mästaren har redan ett mästerskap i ringapparaten. Dessutom har han också en färdighet uppkallad efter sig, kallad The Whittenburg Dismount. Draget har fått den högsta svårighetsgraden (D) och alla kan inte utföra det ordentligt. Kommer gymnastikstjärnan att kunna kvala in till OS och vifta med medaljer för USA i Paris?

RELATED ARTICLES

Mest populär