Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuilding"I Was So Pis*ed Off": IFBB Pro som höll Guinness världsrekord med...

“I Was So Pis*ed Off”: IFBB Pro som höll Guinness världsrekord med 22 titlar blev hjärtkrossad som tonåring av “Quadfather” Tom Platz

Vince Taylor har en rekordstor karriär med 22 IFBB proffsvinster och han tävlade till och med tills han var 50 år gammal. Kroppsbyggarmästaren var också tålig eftersom han i sin första Berlin-show stod på scenen efter att ha råkat ut för en allvarlig bilolycka. Under podcasten frågade Milos Sarcev, Chris Cormier och Dennis James Taylor om hans karriär, tävlingsstadier, kost och många andra saker.

Bland dessa fanns en berättelse om hur han aldrig fick ett svar från Tom Platz på sitt brev och det gjorde honom arg. Låt oss se hur historien går.

Vince Taylor var arg på Tom Platz

Under Menace Podcast sträckte sig samtalen från Vinces karriär och nuvarande liv. Milos Sarcev talade om sin comeback vid 50 och under samtalet gick deras diskussion till bokstav. Precis som nu kan kändisar prata med fansen och varandra genom sociala medier, när internet inte var ett raseri var det brevskrivande.

Vince Taylor skrev ett brev till Robby Robinson när han var 13 eller 14 och han var ett stort fan. Vince sa, “han hade sagt till mig att träna dina armar, träna dina stora muskler … han bröt ner träningsrutinen.” Taylor stod senare på scen med samma veterankroppsbyggare, det var som en hel cirkel. Sedan sa han att när han slet av sin bicep hade Tom Platz också slitit sönder hans, och Taylor behövde det rådet.

Även om han är imponerad, ifrågasätter den före detta kroppsbyggaren Arnold Schwarzeneggers Netflix-dokumentär för att inte visa hela sanningen: “Han höll fortfarande många saker under täcket”

Han sa, “Jag var förbannad på Tom Platz…” Han sa vidare att han hade slitit sin bicep, “Jag slet min bicep och jag letade efter det…” Enligt Taylor, “han skrev aldrig tillbaka till mig.” Men alla tog det som ett lättsamt steg och skrattade bort det. Men alla hade beröm för Robby Robinson. Mike O’Hearn inspirerades också av Robinsons livsstil.

Mike O’Hearn tar Robinsons träningsmetoder

Inspirerad av Robby Robinsons kroppsbyggande liv kunde 54-åringen inte sluta gnälla om honom. Kroppsbyggarvärlden har sett många veteraner med oöverträffade meriter även i hög ålder och två av dem är Robby Robinson och Mike O’Hearn. De dök till och med upp tillsammans på gymmet.

Han kunde inte sluta berömma 77-åringen som fortfarande älskar bodybuilding. Videon publicerades av Titan och båda njöt av ett ryggmuskelpass. Han lärde O’Hearn några av sina träningstips. O Hearn sa också, “Bra Rob titta på ryggsammandragningen vad som är roligt är att ni kommer säga något som att han inte drog ihop ryggen åh ja det var han men han behöver inte vara i den här positionen för att dra ihop ryggen .”

Robby Robinson är en veteran som skulpterade sådana som Vince Taylor och Mike O Hearn. Även om Taylor var arg på Platz för att han inte svarade höll åtminstone Robby sitt löfte.

RELATED ARTICLES

Mest populär