Monday, December 11, 2023
HemNFL"I Was Like Oh My God": Shannon Sharpe berättar om hårresande möten...

“I Was Like Oh My God”: Shannon Sharpe berättar om hårresande möten med världens farligaste djur

Shannon Sharpe berättar om en av sina mest fruktansvärda upplevelser någonsin. Den tidigare tight end för Denver Broncos har haft en revolutionerande karriär på över 14 säsonger. Sedan han valdes in i Pro Football Hall of Fame har han övergått till rollen som sportkommentator och har byggt upp ett gott rykte för sig själv.

Sharpe är ofta känt för att vara en av sportens tightaste ändar. 55-åringen är en kontroversiell figur för de hårda åsikter han har om lagen och spelarna. Med Stephen A. Smith som partner har duon varit känd för att vara ganska obeveklig på planen. Men i sitt senaste avsnitt pratade han om händelsen som skrämde den trefaldige Super Bowl-vinnaren rakt av.

Shannon Sharpe blev rädd för ett lejon som gick förbi honom

I det senaste avsnittet av Nightcap-showen pratade Sharpe om en incident som inträffade när han gick till den berömda MGM Vegas-platsen för en speciell show. Men medan han hade några av de bästa platserna i huset, var det några lejon och tigrar som gick rakt förbi honom.

Han sa: “Jag kunde ha rört vid den. Jag kunde ha rört vid dem och alla är vita tigrar och till och med lejon som kommer nerför gången uhuh, jag var som herregud.” Således, medan Shannon Sharpe är en stark, muskulös man som har hanterat sin beskärda del av rädslor när det kommer till lejon och tigrar, är han rädd för dem precis som en vanlig människa. Men folk bör vara noga med att inte missta honom för att vara en mjuk person, vilket bevittnades när han gick ut mot Bill Belichick och Jim Harbaugh för deras fuskkontroverser.

Sharpe ropar obevekligt ut Belichick och Jim Harbaugh

Den här säsongen av NCAA bevittnade en av deras största kontroverser när Jim Harbaugh, tränaren för Michigan-laget, anklagades för att ha stulit skyltar från rivaliserande lag. Han släpptes senare från sitt kontrakt och jämfördes med den store Bill Belichick från Patriots, som också har stått i spetsen för samma skyltstöldskandal.

Sharpe ropade till båda tränarna när han sa: “Amerikaner gillar inte fuskare. Det gör de inte. De vill tro att det de ser hemma är att den personen slår dig eftersom det laget är bättre än du. Inte för att du gjorde något som strider mot reglerna. ” Dessa lag får till slut en strålande säsong, men olaglig aktivitet på ledningens sida lämnar en fläck på ryktet och ställs inför rätta varje gång deras framgång tvivlas. Eftersom fusket med skyltar fortsätter att bestå i ligan, ska det bli intressant att se om ligan gör några större ansträngningar för att få ett slut på det.

“Michigan agerar som offer”: Stephen a Smith bryter tystnaden om Jim Harbaughs avstängning efter melodramatiska vinstscener i Post Penn State

Kommer Michigan Wolverines att behöva mötas av Jim Harbaughs fusk? Eller kommer han att gå därifrån skottfri, som tränare Belichick gjorde när han anklagades för detsamma?
Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär