Wednesday, December 6, 2023
HemBoxing"I Was Fighting Against Being Poor": 350 miljoner dollar värd Andrew Tate,...

“I Was Fighting Against Being Poor”: 350 miljoner dollar värd Andrew Tate, som “Alltid haft en fiende”, avslöjar äntligen varför han gör vad han gör

Andrew Tate, kontroversens kronprins, har utan tvekan tagit världen med storm. Hans tankeprocess och hans orubbliga sätt att tala har gett honom både fans och hatare. Men att ha haters är inget nytt för “Top G”. I en ny video öppnade han för att alltid ha en fiende, med fattigdom som en av dem. Dessutom var han också snabb med att nämna att The Matrix kanske bara är den nyaste Goliath i hans liv.

pic.twitter.com/BqD5jTuq3k

— Andrew Tate (@Cobratate) 27 november 2022

Tate, som för närvarande är värd 350 miljoner USD, pratade i sin podcast. I ett samtal öppnade Tate för att alltid slåss i livet. Han sa: ”Jag har alltid haft en fiende. I hela mitt liv har jag alltid kämpat mot något. Oavsett om det var en motståndare eller att vara pank. Jag kämpade mot att vara fattig. Jag har levt som att vakna upp varje dag och känna att jag hade en fiende vid grinden.”

Byt ut all frukt och snacks i ditt hus med beef jerky.

Börja äta 5 kilo beef jerky i veckan. pic.twitter.com/sr83VpIDAK

— Andrew Tate (@Cobratate) 26 november 2022

Han öppnade ytterligare för att ha en ny fiende i mitt liv. Tate sa: “Nu är den nya fienden matrisen och den nya världsordningen, och det är absolut nödvändigt att bara tala sanning. Och gör mitt bästa för att göra Gud nöjd med mig, och mina förfäder lyckliga med mig, inklusive min far.”

Tate nämnde att han alltid kommer att stå upp för det han tror på. Och nämnde att det var den stora drivkraften bakom hans handlingar.

Andrew Tate talar om att han nästan tappade fingret

Andrew Tate har ofta talat om att vara ständigt vaksam på sin säkerhet. Och det går inte att förneka att hans livserfarenheter har haft stor betydelse för hans investeringar i säkerhetspersonal.

I en video nyligen på sin Rumble-kanal talade han om att han nästan tappade fingret i en knivattack. Han nämnde att han bråkade om sms med en annan person. Den personen slutade dock att svara på hans texter. Tate avslöjade senare, “Jag hörde fotsteg komma snabbt och jag vände mig snabbt för att se vad fotstegen var och han försökte hugga mig. Och det är därför, alla som känner mig väl, vet varför mitt finger. Den lossnade, jag satte min hand, tog kniven istället för min hals.”

Det är värt att nämna att denna attack ägde rum när han gick mot sin bil på en parkeringsplats sent på natten.

Vad tycker du om Tates uttalanden? Dela i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär